2777
2789

بچم ۹ ماهشه بچه خواهرشوهرم تقریبا ۴ماه ازش کوچیکتره

بعد بچه من زیاد بغل کسی نمیره کسی بخواد بغلش کنه گریه میکنه ولی اون بغل همه میره

حالا خانواده شوهرم همش به پسرم میگن از اون یاد بگیر و فلان 

یه جوری حرف میزنن انگار مخاطبشون یه بچه ۹ سالست نه ۹ ماهه

ایندفعه چی جوابشونو بدم واسه همیشه ساکت شن

این دفعه صداتو بچگونه کن ،بجا بچت صحبت کن بگو مامان جون باهات حال نمیکنم اخه 😂😂😂😂

شوخی کردم هر چی جواب بدی بدتره ،یه جوری رفتار کن که برات مهم نیست ،چون شعور ندارن بفهمن هر بچه ای یه جوره پس جواب هم ندی بهشون بهتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینا کی نسلشون منقرض میشه 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

هیچی رو خودت کار کن حساس نباشی مخصوصا دارن به بچه شما ایراد میگرن اینو به پای حسادت میزارن حالا من یه بار از بچم تعریف کردن که قدش بلند تر از فلانی هست خیلی دوستانه خواهش کردم دیگه همچین مقایسه ای نکند هر بچه ای یه جور هست ولی اگر از بچه بقیه تعریف میکردن چیزی میگفتم به پای حسادت و بی ادبی من میزاشتن خلاصه این مقایسه ها همیشه هست بهتره رو خودت و در آینده اعتماد به نفس بچت کار کنی 

هیچی رو خودت کار کن حساس نباشی مخصوصا دارن به بچه شما ایراد میگرن اینو به پای حسادت میزارن حالا من ی ...

اخه لجم‌میگیرن به پسرم میگن از فلانی یاد بگیر

آخه بچه ۹ ماهه از بچه ۵ ماهه چی یاد بگیره؟عقل ندارن انگار

اخه لجم‌میگیرن به پسرم میگن از فلانی یاد بگیرآخه بچه ۹ ماهه از بچه ۵ ماهه چی یاد بگیره؟عقل ندارن انگ ...

ببین من اینقدر عذاب کشیدم مثلا دختر من دیر راه رفت خودم ناراحت بودم استرس داشتم در به در این دکتر اون دکتر بودم بعد مورد داشتیم که می‌گفت دخترم چهل روزش بوده چهار دست و پا راه رفته دهن آدم وا میموند الان دیگه زدم به بی‌خیالی اینا که آدم نمیشن رو خودمون کار کنیم اعصابمون خراب نشه 

کسی که عقل نداره ودرمورد بچه نه ماهه این مدلی حرف میزنه هرچی بگی براش مهم نیست

دوری و دوستی کن 

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
ببین من اینقدر عذاب کشیدم مثلا دختر من دیر راه رفت خودم ناراحت بودم استرس داشتم در به در این دکتر او ...

مثل زن همسایه ما می‌گفت بچم از چهار ماهگی دیگه تو پوشک جیش نمی‌کرد..تا می‌بردم پا می‌کشیدم جیش میکرد...

یا بعضیا ک میگن ما ک بچمون رو از پوشک گرفتیم هیچ‌وقت خودش رو خیس نکرده..مگه میشه..بلاخره ی بار ک پیش میاد

جون به جونشون کنی یه تار موی نوه ی دختریشونو با بچه ی تو عوض نمیکنن... پسر منو پسر خواهرشوهرم هم سن هستن مادرشوهرم یکسره واسه بچه ی اون لباس و اسباب بازی میگیره یا تا میبینش انقدر سفت بغلش میکنه و میبوستش ولی بچه ی منو اصلا انگار نه انگار هیچ واکنشی نشون نمیده.... حالا خواهرشوهرم عین سگ باهاشون رفتار میکنه جلوی هزلر نفر میتوپه به مامانش که یواش حرف بزن بچم بیدار شد یا انقدر ماچش نکن یا داد میزنه بچمو بغل نکن لباس لک میشه... بازم میمیره براش

2810