2777
2789

قدشون چنده یا چندبوده؟بهداشت میگه خوبه اما من حس میکنم زیاد خوب نیست،کسایی که تجربه دارن بنظرتون ببرم غدد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قد خودت و پدرش ملاکه نه بقیه ی بچه ها عزیزم

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
[QUOTE=356814791]پسر من ۳ سال و ۱۱ ماهشه هنوز ۱۰۰ نشده[/QUOTخدا حفطش کنه،دکتر بردین ؟قد خودتو همسرتو ...

نه ولی خیلیا رو دیدم خودشون کوتاهن ولی پسراشون خیلی بلندتر از خودشون شدن دکتر بردم چیزی حالیشون نیست متاسفانه سریع همون ژنتیک رو میگن 

نه ولی خیلیا رو دیدم خودشون کوتاهن ولی پسراشون خیلی بلندتر از خودشون شدن دکتر بردم چیزی حالیشون نیست ...

اره منم دیدم پدرمادر کوتاه بچه های بلندترازخودشون،من خیلی درگیر دکترم،چندتا متخصص کودک بروم همش میگن نرماله اما با هم سن وسالاش مقایسه میکنم کمه😔

من ۱۶۰هستمپدرش۱۷۸

میانگین قدتون میشه قد بچه تون ولی خب همیشه این فرمول ثابت نیست ممکنه بچه قد بلند تر یا کوتاه تر بشه

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
2810