2777
2789
عنوان

وای بی بی چکم مثبت شد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 66 پست
استرس برات سمه ولی خب .....

همون اول اینجوری شد منفیع؟ 

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثبته مبارکه

واقعا؟ خدایا شکرت فقط کاش توی ازمایشم مثبت شه😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
چرا اینجوری هستینکسی ک نمیخواد هم ایموجی‌ گریهکسی ک میخواد همو این پیام بهمون داده میشه ک کسی با اوم ...

عزیزم من خودمم گریه میکنم همش 😍 از خوشحالیه از اینه که من دیگه هیچ امیدی نداشتم  ترو خدا دعا کن بتاهم مثبت شه😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینارو ول کن جواب ازمایشتو گرفتی بیا بنویس مردم ازفضولی

چشمم برام دعا کنید خیلی خوشحالم انگار تو آسموناممم بعد دو سال و خوردی بلاخره خدا  داره معجزشو نشونم میده فقط دعا کنید آزمایشمم مثبت شه😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی شکر مبارکه

ایشالا صالح و سالم بیاد تو بغلت

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    

انشالله عزیزم 

خدای ی نی نی سالم و باهوش و مقامدار بهت بده 

خدای بالاسر خیلی خیلی بیشتر از ما آدما ب فکرمونه انشالله برات بمونه و زیر سایش بشینی ب چیزای بد فکر نکن رو آز بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
2810