2777
2789

تولینک نوشته کد پیگیری که براتون اومده وارد کنین ولی نداره کداعتراض داره منظورش همینه؟ تااونجا که یادمه شالمون سرمون بود و از سمت راست چهاراه ردشدم توقف نداشتم.چیکارکنم بنظرتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماره رو ببین،شخصی بود کلاه برداریه

ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.
تولینک نوشته کد پیگیری که براتون اومده وارد کنین ولی نداره کداعتراض داره منظورش همینه؟ تااونجا که یا ...

کد پیگیری نداره کلاه برداریه وارد نکن😐

ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.
بعضی از شماره ها برای کلاه برداری میفرستنروی لینک تزن تا از شماره مطمئن نشدی

جدا اینطوری دیگه نشنیده بودم.پیامکی که برام اومده نوشته پلیس به انگلیسی. شما میدونین اگه جعلی باشه چیکار باید کرد؟فعلا پولی تو حسابم ندارم اگه واربز بشه بعدا خالی میشه؟

جدا اینطوری دیگه نشنیده بودم.پیامکی که برام اومده نوشته پلیس به انگلیسی. شما میدونین اگه جعلی باشه چ ...

پس کلاهبرداری نیست

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
منظورت شماره پیامکی که اومده هست؟

آره

جدا اینطوری دیگه نشنیده بودم.پیامکی که برام اومده نوشته پلیس به انگلیسی. شما میدونین اگه جعلی باشه چ ...

پس درسته جعلی نیست

2810