2777
2789

همش ترشحات رقیق بی رنگ و بی بو یا نهایتا شیری رنگ باشن، هی میگم این درده دیگه یعنی دارم میشم 😭🤦🏻‍♀️

حالا نمیدونم نخوابم برم بتا بدم الان یا نرم

میترسم برم پول ازمایشو که دادم درررلحظه پریود شم😂

سلام اگه تجربه دارید ممنون میشم بگید

این ماه هنوز پریود نشدم و رفتم دکتر بهم قرص پروژستون داده که بخورم ولی من دوست ندارم با قرص هورمونی پریود بشم و میخام به طور طبیعی پری بشم، چیکار کنم😟

اب زعفران خوردم

با روغن سیاهدونه چرب میکنم 

ورزش کردم

ولی هنوز نشدم

آقا نیاد تاپیکام
سلام اگه تجربه دارید ممنون میشم بگیداین ماه هنوز پریود نشدم و رفتم دکتر بهم قرص پروژستون داده که بخو ...

عزیزم پروژسترون رو بخور خودت و راحت کن

این حجم از گرمی و داروی گیاهی خیلی آسیبش بیشتره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پروژسترون رو بخور خودت و راحت کناین حجم از گرمی و داروی گیاهی خیلی آسیبش بیشتره

اگه بخورم میترسم یدنم عادت کنه به این قرص هورمونی کوفتی و هرماه خدای نکرده لازم بشه بخورم

آقا نیاد تاپیکام
عزیزم پروژسترون رو بخور خودت و راحت کناین حجم از گرمی و داروی گیاهی خیلی آسیبش بیشتره

اهان راسی اینم بگم که دکترهسونو شکمی کرد و گفت کیست داری ، مگه نباید سونو واژینال بکنه تا دقیق مشخص بشه؟

آقا نیاد تاپیکام

[QUOTE=356811533]منم این ماه عقب انداختم ،ولی شدم ،شایدمال تغییر فصل هستش [/QUOTE الان ۴۷ روزه که پریود نشدم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تنبلی تخمدان هم‌هستما، ولی همیشه درد دلم فقط همون ساعتی میخواستم پریود شم شروع میشد نه اینکه چند روزه هی میگم شدم شدم بعدم نشدم