2777
2789

راجع ب آبرسان بگم 

یه آبرسان رفتم خریدم ۴۰۰ تومن 

یعنی اشغال ب تموم معنا ...

در صورتی ک قبلش آبرسان ۷۰ تومنی میزدم خیلی حیلی خیلی بهتر بود پوستم 

خلاصه گول این چیزا رو اصلا نخورید ...

یه مورد دیگم این ک دختر عموم تو نروژ داخل یه کلینیک پوستی کار میکنه میگف این جا اصلا کسی ب پوستش به غیر ضدآفتاب هیچی نمیزنه و سعی میکنن بیشتر تغذیشون رو درست کنن و رو اون کار میکنن

شمام اگ تجربه ای راجع ب مصرف محصولات پوستی دارین بگین

منم دختر خالم از نروژ دو تا کرم لانکوم و چنتا محصول دیگه برام آورده پوستم انقدر شاداب و شفاف شده که انگار چند جلسه فیشال رفتم اینهمه سال هم داشتم به پوستم میرسیدم

واقعا هیچ گرونی بی حکمت نیس 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ضد افتاب اوریفلم رو دستش نیست، الان یه تومن شده ولی می ارزه، 10 ساله استفاده میکنم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
آبرسان خوب بالای یک تومنه 😭 من برندای ایرانی میزنم مثله لایسل و پرایم و ...🥲 چون ارزون ترن و مجبور ...

ابرسان چربه؟؟

ابرسان قیمت مناسبی چقدره؟ 

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

ضد افتاب اوریفلم رو دستش نیست، الان یه تومن شده ولی می ارزه، 10 ساله استفاده میکنم

مگه هست هنوز تو باز اوریف لیم؟؟؟ از کجا میخری؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

آبرسان لافار ارزونه ۱۵۰ خریدم زدم خوب بود 

ضد آفتاب درماتیپیک ۵۰۰ 

ضد جوش لامینین 

ترمیم کننده دونیتی ۴۷۰ 

لیزر co2واقعا خوب بود و تاثیر داشت برام ...

آلوئه ورا و عسل

سدر و... هم میزنم گاهی

مگه هست هنوز تو باز اوریف لیم؟؟؟ از کجا میخری؟

اره از دختر خاله ی دوستم، کم شده اما هست

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
2810