2777
2789
عنوان

نگران دانشگاهم و هم اتاقی ها😅

218 بازدید | 20 پست

من ادمی هستم ک زود صمیمی میشم و خیلی ویژگی بشدت منفی هست

نگرانم هم اتاقیم تو دانشگاه کی باشه ، چجوری باشه ، خوبه بده جطوره

خیلی استرس دارم

باید اول باهاشون صمیمی نشم درسته؟؟؟

نمیدونم چی کنم

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر که قبول شدی 

ببین صمیمی شدن خوبه اما تو قرار نیست اعتماد کنی و همه حرفیو بزنی که بخواد بد بشه 

دوست خوب پیدا کن 

منفعل نباش اما حواس جمع هم باش

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

برون‌گرا هستی انگاریبنظرم اول یکم شناخت کوچیک پیدا کن بعد صمیمی شو

بشدت برونگرا

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

خداروشکر که قبول شدی ببین صمیمی شدن خوبه اما تو قرار نیست اعتماد کنی و همه حرفیو بزنی که بخواد بد بش ...

اخه میترسم 

ادم درست خیلی کمه

صمیمی باش ولی نذار سوارت شن راز هاتم بهشون نگواصلا هم غیبت نکن

باید خیلی خودمو کنترل کنم ک هیچ رازی نگم

جدی؟؟؟

من از آدمای برون‌گرا خوشم میاد کلا اینکه خودشونو نمیگیرن یا سرحرف و باز میکنن هرچند خودم میشه گفت میانگرام

تدریس خصوصی پایه های اول تا هشتم📚🍀                           سقوط فقط راه دیگری برای پرواز است🌱✨️
من از آدمای برون‌گرا خوشم میاد کلا اینکه خودشونو نمیگیرن یا سرحرف و باز میکنن هرچند خودم میشه گفت می ...

وای بخدا منم همینجورم

هنیشه سر صحبت زو باز میکنم و با خنده به اخر میرسونم

کلا بشدت پر جنب و جوشم

ولی واقعا خوب نیس ادم ضربه میخوره

صمیمی زود میشی

2810