بچم نزدیک دوماهگیشه.از 25 روزگیش.سینمو یهو ول میکرد گریه میکرد.روزی چند بار این اتفاق میوفتاد.بیشترشب ها.ولی هر چی گذشت بدتر شد.در حدی که دیگه با شیشه هم شیر میدادم نمیتونست قورت بده وهمشو میریخت بیرون.تا اینکه یه روز انقدر شیر نخورد بی حال شد بردم بیمارستان اونجا نمیدونم چرا یهو یه استفراغ شدید کرد بعدش شیر خوردنش بهتر شد.فرداش بردم دوباره دکتر خودش گفتن رفلاکس پنهان داره.و بهش فاموتیدین داد.سه روز دادم بهش ولی به شدت بی خال شد در حدی که همش خواب بود و اصلا خوب هوشیار نمیشد.دارو رو قطع کردم .شیر خوردنش بهتر شد ولی محبور شدم همش شیرمو بدوشم .بعضی اوقات که شیرم خیلی میشد مجبور میشم شیر خشک بدم.الان احساس میکنم داره شیرم خشک میشه.دوباره پسرمم شیر خوردنش بد شده.نه شیشه رو خوب میخوره نه سینمو .نمیدونم چیکار کنم.دارم دیوانه میشدم.نمیدونم برای شیرنخوردن ناراحت باشم یا خشک شدن شیرم.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چند روز بچد با دوشیدن و شیر خشک روزانه بین 500 تا 700 سی سی بهش شیر میدادم.ولی دوباره امروز شیر نخورده.حتی شیشه شیر فیلیپس اونت هم خریدم بازم اونم یبار میخوره یبار نمیخوره.میک میزنه ولی انگار میک هاش قوی نیست.بقیه شیشه ها هم شیر میپره گلوش.واقعا گیج شدیم چیکار کنیم.شیر رو قورت نمیده حتی وقتی با قطره چکون بهش شیر میدم که از حال نره.
قبلا خیلی سفت بود سینم پر از شیر.دکتر گفت بخاطر آبکی بودن شیرت اولش رو بدوش بعد بده به پسرت.من یک روز به نظرم خیلی دوشیدم طوری که خالی شد .بعد اون جفت سینه هام شل شد.و شیر نخوردنش شروع شد.ولی بازم مسله اینه نمیتونه قورت بده حتی با شیشه شیر.
عزیزم زاویه دار بگیر بغلت موقع شیرخوردنشیه جوری که انگار نشسته تقریبا
همه جوره امتحان کردم سینه ی خودمو اولش میخوره نزدیک دو سه دقیقه بعدش شزوع میکنه گریه.شیشه ی فیلیپس هم چون قطره ای شیر میاد ازش انگار نمیتونه درست میک بزنه مثلا یک ساعت میک میزنع ولی کلا بیست سی سی شیر میخوره.چیکو هم انگار زیاد میاد دهنش نمیتونه قورت بده.گاهی اوقات هم بخاطر اینکه خیلی وقته شیر نخورده مجبور میشم با قطره چکون بدم که اونم نمیتونه قورت بده.اشکم در میاد