2777
2789
عنوان

بچم شیر نمیخوره

100 بازدید | 19 پست

بچم نزدیک دوماهگیشه.از 25 روزگیش.سینمو یهو ول میکرد گریه میکرد.روزی چند بار این اتفاق میوفتاد.بیشتر‌شب ها.ولی هر چی گذشت بدتر شد.در حدی که دیگه با شیشه هم شیر میدادم نمیتونست قورت بده وهمشو میریخت بیرون.تا اینکه یه روز انقدر شیر نخورد بی حال شد بردم بیمارستان اونجا نمیدونم چرا یهو یه استفراغ شدید کرد بعدش شیر خوردنش بهتر شد.فرداش بردم دوباره دکتر خودش گفتن رفلاکس پنهان داره.و بهش فاموتیدین داد.سه روز دادم بهش ولی به شدت بی خال شد در حدی که همش خواب بود و اصلا خوب هوشیار نمیشد.دارو رو قطع کردم .شیر خوردنش بهتر شد ولی محبور شدم همش شیرمو بدوشم .بعضی اوقات که شیرم خیلی میشد مجبور میشم شیر خشک بدم.الان احساس میکنم داره شیرم خشک میشه.دوباره پسرمم شیر خوردنش بد شده.نه شیشه رو خوب میخوره نه سینمو .نمیدونم چیکار کنم.دارم دیوانه میشدم.نمیدونم برای شیرنخوردن ناراحت باشم یا خشک شدن شیرم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند روز بچد با دوشیدن و شیر خشک روزانه بین 500 تا 700 سی سی بهش شیر میدادم.ولی دوباره امروز شیر نخورده.حتی شیشه شیر فیلیپس اونت هم خریدم بازم اونم یبار میخوره یبار نمیخوره.میک میزنه ولی انگار میک هاش قوی نیست.بقیه شیشه ها هم شیر میپره گلوش.واقعا گیج شدیم چیکار کنیم.شیر رو قورت نمیده حتی وقتی با قطره چکون بهش شیر میدم که از حال نره.

سینت پر نمیشه؟

قبلا خیلی سفت بود سینم پر از شیر.دکتر گفت بخاطر آبکی بودن شیرت اولش رو بدوش بعد بده به پسرت.من یک روز به نظرم خیلی دوشیدم طوری که خالی شد .بعد اون جفت سینه هام شل شد.و شیر نخوردنش شروع شد.ولی بازم مسله اینه نمیتونه قورت بده حتی با شیشه شیر.

چقدر سختتتتفکش مشکلی نداشت؟

چندتا دکتر دیدنش تا به حال چیزی نگفتن.اخه قبلش خیلی خوب بود.بچم عالی شیر میخور.سینه خودمم همیشه از پر بودن شیر درد میگرفت 

و اینکه حتما سنگینی سینه رو با دستت نگهدار نزار بیفته رو فکش۲۰ دیقه حتمااااااا و قطعااااا بزار رو شو ...

انجام میدیم.ولی وقتی شیر میخوره و میخوابه یک ساعت هم بزنم پشتش آروغ نمیزنه.ولی بازم من روشونه نگهش میدارم تا شیر برنگرده 

قبلا خیلی سفت بود سینم پر از شیر.دکتر گفت بخاطر آبکی بودن شیرت اولش رو بدوش بعد بده به پسرت.من یک رو ...

اصلا نیاز نبود بدوشی این دوشیدن برای هرکسی نیست حتما سینه هات کوچیک بوده 

عزیزم زاویه دار بگیر بغلت موقع شیرخوردنشیه جوری که انگار نشسته تقریبا

همه جوره امتحان کردم سینه ی خودمو اولش میخوره نزدیک دو سه دقیقه بعدش شزوع میکنه گریه.شیشه ی فیلیپس هم چون قطره ای شیر میاد ازش انگار نمیتونه درست میک بزنه مثلا یک ساعت میک میزنع ولی کلا بیست سی سی شیر میخوره.چیکو هم انگار زیاد میاد دهنش نمیتونه قورت بده.گاهی اوقات هم بخاطر اینکه خیلی وقته شیر نخورده مجبور میشم با قطره چکون بدم که اونم نمیتونه قورت بده.اشکم در میاد 

اصلا نیاز نبود بدوشی این دوشیدن برای هرکسی نیست حتما سینه هات کوچیک بوده

اتفاقا سینم خیلی بزرگه.ولی نوک سینم خیلی کوچیکه.واسه همین یک ماه اول زخم بود سینم 

اتفاقا سینم خیلی بزرگه.ولی نوک سینم خیلی کوچیکه.واسه همین یک ماه اول زخم بود سینم

سینت بزرگه حتما ۷۵ رو میگی بزرگ؟🤦🏽‍♀️

من اونموقع اینکارو میکردم ولی باز کم‌باید میدوشیدم چون تو در حالت عادی از سینه های بزرگ شیر کم کم میریزه و تو فقط و فقط یکم باید بدوشی 

همه جوره امتحان کردم سینه ی خودمو اولش میخوره نزدیک دو سه دقیقه بعدش شزوع میکنه گریه.شیشه ی فیلیپس ه ...

عزیزم ما ترکیم 

مامانم همیشه به دخترم شیردادنی میگف سینه رو از دهنش محکم نکش کامش مبفته

قسمت سقف دهن منظورش بود

میگف اگه کامش بیفته نمیتونه شیر بخوره

شما از یه بزرگتر بپرس شاید بتونه کمکت کنه تو این مورد

سینت بزرگه حتما ۷۵ رو میگی بزرگ؟🤦🏽‍♀️من اونموقع اینکارو میکردم ولی باز کم‌باید میدوشیدم چون تو در ...

نه عزیزم سینم 95 هستش.خودم لاغرم قبل بارداری 90 بودم.

2810