2777
2789

مگه دور سر نوزاد رو با متر یا وسیله ای شبی به متر اندازه نمیگیرن؟دخترم دو هفتس دنیا اومده تو پروندش زدن دور سر ۳۱بعد خودم امروز با متر دور سرش رو اندازه گرفتم ۳۳و‌نیم بود حدودا..اخع واس خودم عجیب بود ۳۱.ینی واقعا اشتباع کردن ؟اخه دو هفته هم دوسانت و نیم ممکن نیست رشد کرده باشع نوشتن تو نت ک ماهی دو سانت رشد میکنع ..

فک کنم وسایل اونجایی ک اندازه گرفتن دیگه قدیمی شده منم رفتم قدم رو اندازه گرفتم گفت ۱۶۱ بعد فک کن ۱۶۱ کوتاهه خودم تو خونه اندازه گرفتم و جای دیگه گفتن ۱۶۷ 

ولی برو بهشون بگو دوباره اندازه بگیرن و متر خودت رو ببر ک متوجه بشن 

فک کنم وسایل اونجایی ک اندازه گرفتن دیگه قدیمی شده منم رفتم قدم رو اندازه گرفتم گفت ۱۶۱ بعد فک کن ۱۶ ...

اونجاییکه زایمان کردم یه شهر دیگس کلی بم استرس وارد شد دیدم همه میگن دور سر بچه هامون بالا ۳۳بودع خودم اندازه گرفتم نزدیک به ۳۴بود‌دور سر بچم آخه چقد خنگ‌ بودن ک ۳سانت اشتباع کردن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.