2777
2789
عنوان

خالم بده حق الناس کردم

161 بازدید | 7 پست

دوستان  من مرتکب حق الناس شدم طرف هم در دسترسمه که برم حلالیت بگیرم ولی نمیشه چون مطمئنم حقیقت رو بگم گند کاری در میاد بدجوری ب دردسترس میوفتم و تا ضربه نزنه ول نمیکنه و میترسم نفرین کنه چیکار کنم😭😭😭

( حق الناس درمورد تهمت آبرو و حق عدالت و.. اینا نیست اصلا )

درمورد ی چیزی دروغ گفتم و نقش بازی کردم 

یکم طرف احساسی شده 

مصلا ی مثال بزنم به طرف گفتم تورو میگیرم برا پسرخالم و...

چرتع ( حالا این نبودا مثال زدم چیکار کنم الان؟

یه صلوات بفرس

حس میکنم دقیقا همین بود ک مثال زدی ولی به طرف خوبی کن و کنارش باش ک فازش از سرش بپره 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس میکنم دقیقا همین بود ک مثال زدی ولی به طرف خوبی کن و کنارش باش ک فازش از سرش بپره

آخه خاک تو سرم بکنن همیشه گند میزنم یکی بار نمیشه من ی کاری رو گند نزنم .. الان نمی‌دونم چیکار کنم از نفرین هم میترسم ..

یه صلوات بفرس

آخه نقش بازی کردن هم نبود این پسر خاله مونگول من منو واسطه کرد گفت خوشم اومده از طرف ..ولی طرف پسر خالم رو ندیده بود من اونقد پیشش تعریف کردم حالا ندیده خوشش میومد حالا این مونگول پشیمون شد چیکارکنم 

یه صلوات بفرس
آخه خاک تو سرم بکنن همیشه گند میزنم یکی بار نمیشه من ی کاری رو گند نزنم .. الان نمی‌دونم چیکار کنم ا ...

جو نده 

سرشو گرم کن از سرش بپره 

آنقدرم پسر ب شکم این و اون نبند ک اینجوری نشه

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

آخه نقش بازی کردن هم نبود این پسر خاله مونگول من منو واسطه کرد گفت خوشم اومده از طرف ..ولی طرف پسر خ ...

به اون خانم بگو متوجه شدم پسر خالم با یکی دیگه در ارتباطه بخاطر همین بهت معرفیش نکردم حالا بدش رو بگو که از چشمش بیفته😕😂