2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین عکس هیکلم بزارم

115 بازدید | 14 پست

من حس میکنم خیلی بدم می خوام برم دانشگاه بد شکلم نه ؟

هر کاری میکنم استخون بندیم اینه لاغر تر نمیشم 

بزلرم

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خوبی

خدایی واقعایی میگی ؟

من هر کاری میکنم لاغر نمیشم میگن استخون بدنیته دیگه اسکینی نمیشه😐اصلا اعتماد بنفسم تو خیابون خراب کرده آن امم

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

نه خوبیییاونوخت من دارم خودمو میکشم مثل تو شم. 500 گرمم اضافه نمیکنم🫠🫠🫠

همه دخترای خیابون کوچولو نازه قد کوتاه لاغر من هم بلندم هم اندامم یکم نسبت به اونا درشت تره خیلی حس بدی نسبت به خودم دارم

بنظرت مانتو کوتاه بپوشم بهم میاد؟ یا بلند تر بپوشم که پاهام بپوشونه ؟

عکس پاک شد ؟

همه دخترای خیابون کوچولو نازه قد کوتاه لاغر من هم بلندم هم اندامم یکم نسبت به اونا درشت تره خیلی حس ...

چقدر ایراد میگیری از خودت، من یکی از همون دختر لاغرام که ارزوبه دلش مونده لباس تو تنش زار نزنه.

لباسم هر چی دوس داری بپوش،تو دانشگاه اصلا به این چیزا توجه نمیشه. 

حالا اگه خودت حس بهتری میگیری مانتو کوتاه بپوش با شلوار بگ.

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚
چقدر ایراد میگیری از خودت، من یکی از همون دختر لاغرام که ارزوبه دلش مونده لباس تو تنش زار نزنه.لباسم ...

مرسی عزیزم 

چقدر ایراد میگیری از خودت، من یکی از همون دختر لاغرام که ارزوبه دلش مونده لباس تو تنش زار نزنه.لباسم ...

آره من کلا با چهره و اندام خودم مشکل دارم دوستامم میگن زشت نیستم ولی حالم با خودم بده

آره من کلا با چهره و اندام خودم مشکل دارم دوستامم میگن زشت نیستم ولی حالم با خودم بده

خب دیگه مشکل از ذهن خودته،نمیدونم چجوری ولی خودتو دوس داشته باش🫠

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚