2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط کافیست قبل از خواندن آن اعلام کنید. خداوندا با این آیه های قرآن باطل میکنم هر سحر ، جادو ، دعا ، طلسم ، چشم زخمی که برای من …. ( نام خود و پدر خود را گفته ) گرفته شده است. دقت داشته باشید بهتر است این دعاها را بلند بخوانید. بهتر است هر ۴ دعا را از هر روز پس از بیدار شدن بخوانید.

دعای اول :

بسم الله الرحمن الرحیم

فَوَقَعَ الْحَقُّ وَبَطَلَ مَا کَانُوا یَعْمَلُونَ؛ فَغُلِبُوا هُنَالِکَ وَانْقَلَبُوا صَاغِرِینَ؛ وَأُلْقِیَ السَّحَرَهُ سَاجِدِینَ؛ قَالُوا آمَنَّا بِرَبِّ الْعَالَمِینَ؛ رَبِّ مُوسَیٰ وَهَارُونَ ﴿سوره اعراف، آیات ۱۱۸ تا ۱۲۲﴾

دعای دوم:

«بِسمِ الله وَ بِالله، بِسمِ الله وَ ما شاءَالله، بِسم الله لاحَولَ ولاقُوّه الا بالله،قَالَ مُوسَیٰ مَا جِئْتُمْ بِهِ السِّحْرُ ۖ إِنَّ اللَّهَ سَیُبْطِلُهُ ۖ إِنَّ اللَّهَ لَا یُصْلِحُ عَمَلَ الْمُفْسِدِینَ ﴿سوره یونس، آیه٨١﴾

دعای سوم :

بِسمِ الله وَ بِالله سَنَشُدُّ عَضُدَکَ بِأَخِیکَ وَنَجْعَلُ لَکُمَا سُلْطَانًا فَلَا یَصِلُونَ إِلَیْکُمَا بِآیَاتِنَا أَنْتُمَا وَمَنِ اتَّبَعَکُمَا الْغَالِبُونَ ﴿سوره قصص،٣۵﴾

دعای چهارم :

بسم الله الرحمن الرحیم

خَتَمَ اللَّهُ عَلَی قُلُوبِهِمْ وَعَلَی سَمْعِهِمْ وَعَلَی أَبْصَارِهِمْ غِشَاوَهٌ وَلَهُمْ عَذَابٌ عَظِیمٌ؛ وَمِنَ النَّاسِ مَنْ یَقُولُ آمَنَّا بِاللَّهِ وَبِالْیَوْمِ الْآخِرِ وَمَا هُمْ بِمُؤْمِنِینَ ؛ یُخَادِعُونَ اللَّهَ وَالَّذِینَ آمَنُوا وَمَا یَخْدَعُونَ إِلَّا أَنْفُسَهُمْ وَمَا یَشْعُرُونَ؛ فِی قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ فَزَادَهُمُ اللَّهُ مَرَضًا(سوره بقره؛ آیات ۷ تا ۱۰)

از سایت داداش و ابراهیم و این چیزا میترسم میخوام راهکار خدا باشه نه جادوگر و دعانوییس اینا انگار دها ...

اتفاقا داداش رضا دعا نویس میبینه با سنگ میزنشون

قرارم نیست کارای عجیب بکنی فقط فلسفه ی این کارو توضیح میده و کارای‌ساده ای که جلوگیری بشه

اتفاقا داداش رضا دعا نویس میبینه با سنگ میزنشونقرارم نیست کارای عجیب بکنی فقط فلسفه ی این کارو توضیح ...

داداش رضا رو بااون دایی ابراهیم رمال یکی کرده نمیدونه تفاوتشونو 

لایک نکنید .توروخدا 
فقط کافیست قبل از خواندن آن اعلام کنید. خداوندا با این آیه های قرآن باطل میکنم هر سحر ، جادو ، دعا ، ...

دستتون درد نکنه اجی الهی خیر بببینی الهی خاک دست  میزنی طلا بشه

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

داداش رضا رو بااون دایی ابراهیم رمال یکی کرده نمیدونه تفاوتشونو

🥺گلم‌شما بهم بگو درموردشون چی میدونی

نماز حضرت زهرا خوندی؟؟

میشه بگی چی‌حداقل یه ذره رو شما اثر داشته؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

🥺گلم‌شما بهم بگو درموردشون چی میدونینماز حضرت زهرا خوندی؟؟میشه بگی چی‌حداقل یه ذره رو شما اثر داشته ...

هیچی بابا فقط داداش رضا توبه کرده و مطالبش مورد اعتماده اون یکی دعانویسه وغیر قابل اعتماد

لایک نکنید .توروخدا 
هیچی بابا فقط داداش رضا توبه کرده و مطالبش مورد اعتماده اون یکی دعانویسه وغیر قابل اعتماد

مرسی

نماز حضرت زهرا خوندی؟؟

میشه بگی چی‌حداقل یه ذره رو شما اثر داشته؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه سرکه سیب یه قطره کمتر بریز توآب بهش بده سنش چنده؟

سرکه سیب بریزم تو ابم؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه نخوندم .

یعنی شما هیچی حتی یه درصد رو طلسمتون اثر نکرد؟😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی تاثیر نذاشته

نماز حضرت زهرا خیلی تعریفشو میگن

چرا نمیخونید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810