2777
2789
و مشکلت حل شد دوست عزیز؟

تا حدود زیادی اره 

از طرفی مشکل کم رنگ تر شد و از طرفی خودم قوی تر شدم و با تحمل بیشتر و البته یه سری گشایش ها تو زندگیم به وجود باعث شد اوضاع روحیم هم بهتر بشه مثلا یکیش این بود که شاغل شدم 

من تازه حرز امام جواد سفارش دادم،هنوز بدستم نرسیدهبخاطر مسأله ای کلی خرج دعا کردم و بی نتیجه بود،دلم ...

شما گفتین باطل السحر از حرز رضوی بگیرم  

حرز با باطل السحر مگه فرق نداره

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فایده که داره ولی رو سنگینی من اثری نداشته حتی بدتر میشدم علتشو نمیدونم

عزیزم چیزهای مختلف رو امتحان کن 

دعای مشلول و دعای هفتم صحیفه خیلی خیلی به من کمک کرد

به شرط اینکه با بدن و لباس پاک و در یک مکان پاک و لا توجه به معنی بخونید

عزیزم چیزهای مختلف رو امتحان کن دعای مشلول و دعای هفتم صحیفه خیلی خیلی به من کمک کردبه شرط اینکه با ...

مشلو همون علقمه هست؟ دارم میخونم

مرسی گلم حتمااا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

شما گفتین باطل السحر از حرز رضوی بگیرم حرز با باطل السحر مگه فرق نداره

برویه سرحرم امام رضاسبک میشی 

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
نمازباطل السحر حضرت فاطمه رو هفت روز یا چهارده روز پشت هم بخون معجزشو ببین

میترسم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام برو از سایت داداش رضا کتاب حصارشو بگیر بخون رایگانه کلا راجع به سحر و جادو و روش های جلوگیریشه

از سایت داداش و ابراهیم و این چیزا میترسم میخوام راهکار خدا باشه نه جادوگر و دعانوییس اینا انگار دهانویسن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مشلو همون علقمه هست؟ دارم میخونممرسی گلم حتمااا

نه عزیزم دعای مشلول فرق داره تو مفاتیح هست بگرد پیدا می کنی صفحه ش یادم نیست 

خیلی دعای مجربی هست و اسم اعظم خدا توش برده شده برای همین بسیار گیرا هست 

2810