2777
2789

پنج ساله باهم دیگ ایخ آدم بسیار قفل و شکاکیه  تعریف از خودم نمیکنم ولی هر موقع نفرین میکنم میگیره امروز نفرینش کردم گفتم الهی به زمین گرم بخوری بلندنشی کلی هم فوش همراهش دادم  بعد شب زنگ زده میگه تصادف کرده یک موتوری از قصد خودشو انداخته جلوش حالا موتوری رو بیمه میده پولش رو ولی میگه پول جریمه ها زیاد شده حالا ماشین رو خوابوندن  ۵ ملیون شده جریمه ها باید بده ( به خاطر این ک جریمه ها رو نداده خوابوندن) بعد الان این بیچاره حتی ۱۰۰ تومن هم نداره گ بده 

به نظرتون اشتباه کردم نموتذن باهاش ؟ خیلی بد بیاری داره یک روز خوشه سه ماهشو داره تاوان اون خوشیشو میده

من باشم نمیکنم. 

اما توصیه هم نمیکنم به کسی مثل من باشه

من به شدت ادمی هستم متعهد و اخلاق مدار، احساساتی،اهل گفت و گو وفادار  و صادق و دل شکستن و.  این چیزا اصلا خط قرمزمه اهل قهر هم حتی نیستم. 

و تا لحظه ی اخر و ثانیه اخر فرصت میدم. 

اما ضربه هم میخورم از این موضوع. 

نمیدونم کی قراره پاداش این همه خوبی رو بگیرم

اصلا بگیرم یا نه... 

ممکنه الان خیلی ها فکر کنن مثل منن

اما نه واقعا شماهم انقدر فداکاری نخواهید کرد. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
قفلی زده بود باز می‌گفت امروز تنهایی بیرون رفتی ولگرد منم هرچی قسم و آیه ک با مادرم رفتم باور نکرد

حالا اقاییم میومد ی فلاف میزدین بد بود

ایمان داشته باش که:همه چیز در بهترین حالت ممکنه به نسبت خودت،پس بهتر شو.
حالا اقاییم میومد ی فلاف میزدین بد بود

گور پدرش کرده خودش هم نمیتونه بیاد می‌گفت باید فیلم بگیری بفهمم با مادرتی 

فیلم فراموش کردم بگیرم فوش و تهمت کلی بهم زد حالا هرچی هم یک چیزی میگفتم یک چیز دیگ از توش درمیاورد

نمی‌دونم کیو میگی ولی این از همه بدبخت تره از اون بدبخت تر منم ک گیزرهمچین آدمی افتادم 😔

اگه بهش حس خوبی نداری و فک میکنی رابطتون درست نمیشه تمومش کن

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد