2777
2789
عنوان

بستری شدن برای تهوع بارداری

102 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من دیشب پیش دکترم بودم گفت بایدبرای تهوعت ۲۴ ساعت بستری بشی.سوالم اینه که باید بهم نامه میداد یا برم بیمارستان خودشون بلدند؟من مشکل خودایمنی هم دارم و دارو میخورم آی وی اف هم کردم

عزیزم منم تهوعم شدید شدیده.طوری که کتون توی ادرار دفع شده و خیییییلی حالم بده .خدا به جفتمون کمک کنه ...

عزیزم چند وقتته؟کتون چیه؟منم ۷ کیلو شدم ۴۷ کیلو همشم فشارم پایینه و افتادم تهوعم دوساعت سر شب فقط ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چند وقتته؟کتون چیه؟منم ۷ کیلو شدم ۴۷ کیلو همشم فشارم پایینه و افتادم تهوعم دوساعت سر شب فقط ند ...

از ۶هفته شروع شده الان ۱۱هفته م.کتون بخاطر گرسنگی شدید وتهوع توی ادرار دیده میشه که باعث سکته مغزی و کمارفتن میشه.فقط خدا کمکم کنه دارم جون میکنم بچه کوچیک هم دارم غذا که براش گرم میکنم میمیرم از تهوع

از ۶هفته شروع شده الان ۱۱هفته م.کتون بخاطر گرسنگی شدید وتهوع توی ادرار دیده میشه که باعث سکته مغزی و ...

منم ۱۳ هفتم از ۸ هفته شروع شد

چطوری متوجه دفعش شدی؟

ای وای تو شرایطت سخت تره با بچه 

بمیرم واست

دکترت دارو نداده؟من قرص داد فایده نکرد سرم یه روز تاثیر داشت سه تا زدم دیگه دیروز گف برو بستری شو 

منم ۱۳ هفتم از ۸ هفته شروع شدچطوری متوجه دفعش شدی؟ای وای تو شرایطت سخت تره با بچه بمیرم واستدکترت دا ...

خدانکنه گلم.آزمایش دادم مثبت شد که کتون دفع میشه.دکتر گفت اگه نتونی چیزی بخوری خطرناک میشه بارداریت.قرص هم بی تاثیر بود.دیگه تا ۴ماهگی باید تحمل کنم.برا پسرمم پایان ۴ماه خوب شدم.ولی بستری شی بهتره جداقل یه سرم میزنی کلی حالت خوب میشه.من شهر غریبم کسی دورم نیس بچه هم دارم نمیشه بستری شم

امشب انقد عوق زدم هیچی توی دلم نموند انقد بالا آوردم ضعف رفتم خدایا منو ببین کمکم کن 

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

خدانکنه گلم.آزمایش دادم مثبت شد که کتون دفع میشه.دکتر گفت اگه نتونی چیزی بخوری خطرناک میشه بارداریت. ...

من از این میترسم تا آخرش ادامه داشته باشه

حداقل برو سرمشو بزن یکم بهتر بشی منم احتمالا همین کارو میکنم بعد نشد میرم بستری

من از این میترسم تا آخرش ادامه داشته باشهحداقل برو سرمشو بزن یکم بهتر بشی منم احتمالا همین کارو میکن ...

آره باید برم سرم بزنم.نه نترس فوقش تا آخر ۴ماهگیه.من سر پسرم حالم خیلی بدتر بود ولی پایان ۴ماهگی خوب شدم

آره باید برم سرم بزنم.نه نترس فوقش تا آخر ۴ماهگیه.من سر پسرم حالم خیلی بدتر بود ولی پایان ۴ماهگی خوب ...

اره حتما برو من امروز داشتم میمردم رفتم سرم زدم خیلی بهترم الان

تو‌کل به خدا