2777
2789
عنوان

بیاید دلداریم بدید خونواده سمی

104 بازدید | 13 پست

همه از خونواده شوهر می‌نالند من از خودم

بچه ها من تازه عروسی کردم از شانسم شوهرم رفت راه دور مجبور شدم برگردم پیش خونوادم

مجرد ک بودم کلی تحقیر و کتک الان بهتر شده اوضاع ولی تا میریم بیرون مثلا با مامانم هل میزاره هرمغازه ای شده میره ک فق خرج کنه و پولشم نگا من میکنه و من مجبورم بدم بخدا کاش حداقل چیز خوب میخرید ینی فق چون بخره بعد من به والله علی هرجا برم همه میگن خوشگلی خودم هیچ ادعایی ندارم اونوقت خونوادم انقد گفتن عمل عمل افسرده شدم شوهرم میگ به هیچ وج چون مشکلی نداری بعد اینا میگن ن خوب نیستی خیلی ناراحتم ازشون

مسلمونارو درست دیدم کافر شدم!

بهت میگن عمل کن؟😐

یه صلوات مهمون دلم میکنی🥹❤️ کامنت منفی جواب نمیدم پس فکرنکن واسه من کامنت منفی گذاشتی و هیچی نگفتم حق داری نه جواب ابلهان خاموشیت😉‌ کاربری دست منو رفیق صمیمیمه😍

انقد از شوهرم پول کشیدن 120 میلیون فقط این ماه منم خجالت میکشم پیش شوهرم قبلشم بابان نزدیک 50 میلیون پول گرف نداد ک نداد مامانم همراهمون اومد مسافرت پولشو از ما گرفت آب شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره🥲

توجهه نکنن عزیزم اتفاقا الان نچرال مده

منم بابام خیلی سمیه ازش متنفرم

یه صلوات مهمون دلم میکنی🥹❤️ کامنت منفی جواب نمیدم پس فکرنکن واسه من کامنت منفی گذاشتی و هیچی نگفتم حق داری نه جواب ابلهان خاموشیت😉‌ کاربری دست منو رفیق صمیمیمه😍

توجهه نکنن عزیزم اتفاقا الان نچرال مدهمنم بابام خیلی سمیه ازش متنفرم

بخدا انقد دلم گرفته تازه ازدواج کردم روبراه شدم ک دوباره برگشتم

بشین خونه خودت نرو پیششون شوهرت یه روز هیچی نمیگه دو روز نمیگه بعدا روشون تو روی هم باز میشه نمیشه ب ...

چرا ولی خب باید با برادر شوهرم یجا باشم منم چون غریبند و تازه عروسی کردم خیلی کمروعم آشپزیمم هنو روبه راه نیست

بخدا انقد دلم گرفته تازه ازدواج کردم روبراه شدم ک دوباره برگشتم

عزیزم چندسالته؟

نمیتونی بری همون شهری که شوهرت هست؟ دانشگاهی چیزی