2777
2789

هنوز ی دو هفته اس عقد کردم 

مادرشوهرم پیره انگار زیاد ازمن انتظار کلفتی داره 

گف پشتم درد میکرد خیلی نمیتونم راه هم برم 

بعد گف اگ نزدیک بودی بعضی وقتا میفرستادم دنبالت بیایی غذا درس کنی 

این در حالیه ک با جاریم تو یک ساختمان زندگی میکنه. چرا جاریمو نمیاره ولی بمنی ک هنوز از راه نرسیده انتظار کلفتی داره🤔

یا اون شبی ک مهمون کرده بودن مارو  رفتم اشپزخونه کمک خاهرشوهرام. اخر سر ک اومدم نشستم ب خاهر شوهرم پرسید عروس کمکتون کرد یانه! 

چیکار کنم؟ 

کاربری دستِ دو رفیقِ جون جونی 👯‍♀️❤🧸  رفاقت با خدا خیلی قشنگه، رهات نمیکنه حتی اگه ازت بیمعرفتی ببینه! 🥲🕋🕊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از الان هرجور باشی به همون مسیر توقع بالا میره ازکسی که الان ۲۰ ساله تجربه داره بهت نصیحت میکنم اگه از الان کزت بودی باید تااخرش کزت باشی پس کم کار کن تا به چشم بیاد اگه مادرشوهرت گفت بگو چشم من درحد توان خودم کمک میدم ونگران این نباش نظر دیگران درمورد کارکردن یا نکرونت چی میگن 

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش کن خدا عزیزت برات نگه داره🙏🏻🙏🏻