2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از پاش

من بچم از پاش وقتی گرفتن کمتر از ۰.۵ بود ولی چون خودم در بارداری کم کاری داشتم متخصص اطفال گف باید وریدی بگیری و رفتم ازمایشگاه خصوصی وریدی گرفت ۸ بود البته نرمال اون ازمایشگاه زیر ۱۰ بود  فوق تخصص غدد کودکان بهم گف چون لووتیروکسین در بارداری مصرف کردم اینطور شده و یه ماه بعد دوباره ازمایش تکرار کرد گف نباید بیشتر بشه و بالای ده بره و بعد یه ماه ۷ شد و گف مشکلی نیس و دارو نمیخواد البته گف دوماه بعد دوباره تکرار کن البته این دکتر خیلی وسواس داره چون میگه تیروئید رو رشد مغز بچه خیلی تاثیر داره من جزtshازمایشfreet4هم دادم اون کاملا نرمال بود  

نه عزیزم من نداشتم

حتما نوزادت ببر یه ازمایشگاه خصوصی معتبر و ازش وریدی  ازمایش بگیر بگو دکتر عمومی براتtshوfreet4بنویسه و بعد که جوابش گرفتی برو فوق تخصص غدد اطفال ؛خواهشا تیروئید راحت نگیر فوق العاده رو هوش و رشد مغز نوزاد اثر میذاره

حتما نوزادت ببر یه ازمایشگاه خصوصی معتبر و ازش وریدی ازمایش بگیر بگو دکتر عمومی براتtshوfreet4بنویس ...

الان دوباره رفتم بهداشت ازمایشو تکرار کردم انشالله که دیگه زنگ نزنن واسش دعا کن

خدایا خودت کمکم کن 
ان شالله که مشکلی نیس ولی من جای شما بودم حتما میرفتم خصوصی وریدی ازش خون بگیرن

انشالله میرم منتظرم جواب ازمایش دومش بیاد میرم پیش دکترش میگم واسش بنویسه

خدایا خودت کمکم کن