2777
2789

ما دوتا اپشن داریم 

یا خونه مال ۱۳۹۸بخریم تو جای خوب اما با پول وامی ک ازش میگیرم میتونیم ماشین بخریم  

یا مال ۱۴۰۳ نوساز بخریم تو جای زیاد خوب نیس، اما پول وامه هم باید بدیم برا هزینع خونه چون قیمتش بالاتره 

شما بودین کدوم انتخاب میکردین؟؟؟؟

بندرعباس هم هستم

سلام من معلم زبان انگلیسی هستم،ماکلاس های انلاین انگلیسی داریم ، کانال انگلیسی ما در تلگرام با بیش از۴۰۰۰زبان اموز 👇🏻teaching_english_vip@

خب بگردین تو جای خوب نوساز پیدا کنین 

مگه آدم چن بار میتونه خونه بخره 

الان هرچی خریدین دیگه همون می مونه 

پس خوب ترینشو بخر با محله ی خوب و امکانات خوب 

حالا بعدا ماشین میخرید 

فعلا روی خونه تمرکز کن 

تا مرحله ی بعد ک ماشینه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محیط و محله ی خوب بهترین گزینه هست و روی خیلی از مسائل زندگی هم اثر میزاره

خب خونه سال ۹۸ 

قدیمیه 

ممکنه حتی فاضلاب پر شده باشه 

بعدم کابینتش اینا مورد پسندم نیس مجبورم عوض کنم

سلام من معلم زبان انگلیسی هستم،ماکلاس های انلاین انگلیسی داریم ، کانال انگلیسی ما در تلگرام با بیش از۴۰۰۰زبان اموز 👇🏻teaching_english_vip@
خب خونه سال ۹۸ قدیمیه ممکنه حتی فاضلاب پر شده باشه بعدم کابینتش اینا مورد پسندم نیس مجبورم عوض کنم

زیرساخت ساختمان را اطلاعی ندارم ولی بعد چندسال میتونید کابینت عوض کنید ولی بعد چندسال میتونید از یه محله ی سطح پایین برید محله ی خوب.

نظر من اینه چون محله ی خوب برام مهمتره