2777
2789

خانوما من هر ماه تقریبا دقیقه پریودم مثلا گاهی دو روز اینور اونور میشه نه بیشتر یا کمتر،ولی این ماه باید ۱۷ام میشدم که نشدم علائم حاملگی هم ندارم بی بی چک هم گزاشتم منفی بود،امروز ۵روزه که تاخیر دارم چیکار بایدی بکنم خیلی نگرانم

منممممممممممم تو پاییز زمستون همش دلم سرده و عقب جلو عقب جلو کلافه شدمممممممم🥺😭من همه کار کردم زعف ...

اتفاقا من رژیم پسر گرفتم حسابی گرمی خوردم کلا سردیجات دوماهه حذف کردم نمیدونم چرا اینطور شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا پریود میشی ی دردسره نمیشی ی دردسر دیگ 

منم هر ماه میشه استرس میگیرم 😂

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️                        درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی شما دوست عزیز 🤝🙏

منم همش گرمی میخورم نمی‌دونم چش دیگه برم آمپول بزنم راهی نداریم😐

من تاحالا آمپول نزدم همیشه به موقع میشدم نهایت دو روز تاخیر میشدم نمیدونم باید چیکار بکنم اگر تا ۲۵ام نشم میرم دکتر دیگه چاره چیه