2777
2789
عنوان

توروخدا بگین کجا بریم خسته شدم

107 بازدید | 16 پست

خاهرم سرفه شدید دار خلط دار،یه شب پاشد نفسش بالا نمیومد تا ۱۰ .۱۵ ثانیه نفس میکشد ولی نمیتونس دقیق مث حمله عصبی ک نمیتونی نفس بکشی 

توروخدا بگین کودوم دکتر 

بردیم ریش عکس انداختن بیمارستان گفتن عالی

تست تنفس و ریه گرفتیم گفتن عالی 

خلط شدیددد داره ک بیرون نمیاد و این باعث میشه نفسش بالا نمیاد 

۳.۴.تا دکتر بردیم گفتن آلرژی اسپری دادن 

یروز خوب میشه دوروز دیگ دوباره همین 

بخدا خسته شدیممم

خلط بیرون نمیاااد

سیوش خس خس میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر سالهای قبل سابقه نداشته فقط قرص فارینات ۵۰۰ براش جواب میده.. البته دوزش به سن کودک هم بستگی داره.. پسر من پارسال یک ماه همینطور بود.. ۱۲ روز فارینات ۵۰۰ دادم. اسپره سالبوتامول اولش دو پاف بیست دقیقه بعد ۲ پاف دیگه.. قرص پردنیزولون ۵۰ به اندازه یک چهارم... ولی همه زیر نظر پزشک متخصص

اگر سالهای قبل سابقه نداشته فقط قرص فارینات ۵۰۰ براش جواب میده.. البته دوزش به سن کودک هم بستگی داره ...

ن سابقه نداشته 

چ پزشکی بردین شما ما ۴ تا دکتر بردیم یکیش داخلی گف آلرژی 

یکیش عمومی اونم گف آلرژی 

یبارم بیمارستان بردیم از ریش عکس انداختن

یبارم دوباره بردیم پیش فوق تخصص آلرژی 

واقعا خسته شدم نمیدونم کودوم دکتر ببریم 

ن سابقه نداشته چ پزشکی بردین شما ما ۴ تا دکتر بردیم یکیش داخلی گف آلرژی یکیش عمومی اونم گف آلرژی یبا ...

من پسرم رو بردم متخصص اطفال.یه دکتر خوب تو شهرمون می شناسم همیشه میبرم پیشش.. ولی هفته قبل هم برا یکی از بچه های اقوام مشکل مشابه و عفونت سینوس اتفاق افتاد اونم فارینات ۵۰۰ داد دکتر

من پسرم رو بردم متخصص اطفال.یه دکتر خوب تو شهرمون می شناسم همیشه میبرم پیشش.. ولی هفته قبل هم برا یک ...

ماعم ببریم پیش دکتر متخصص گوش حلق بینی 

یاعم ببریم عفونی 

نمیدونم بخهدااا

به نظر من خواهر شما نیاز به آنتی بیوتیک داره.. ولی متاسفانه دکترها سخت مقاومت میکنن و هی میگن آلرژی یا ویروسه.. وقتی آنتی بیوتیک بخورم خلط به قول معروف میرسه و از جاش کنده میشه

2810