2777
2789
عنوان

شاعر میفرماید🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 119 پست
خب منم گفتم یه درصدی از خانمها دارن حالا اندازه گیری نشده چند درصد ولی درصد زیادی ندارن

شما احتمالا شکست عشقی خوردید

و مقیاس اندازه گیریتون بر اساس آدمیِ که از دستش دادید

این خودِ بی انصافیه‌....

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با توجه به امضات با احساسی🤩

ممنونم

خواستم لایک کنم امضاتون دیدم🥰

گفتم بی احترامی بی تفاوت از کنار کامنت شما رد شم❤🌷

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

شما احتمالا شکست عشقی خوردیدو مقیاس اندازه گیریتون بر اساس آدمیِ که از دستش دادید هستاین خودِ بی انص ...

نه من با ادم بی احساس ارتباط نداشتم تا الان ولی شاید کمی کینه تو نتیجه گیریم هست🤕

بعد تو نوازنده ی خوبی شدم قلبم شور میزنه چشمم تار🥀...🍁
ممنونمخواستم لایک کنم امضاتون دیدم🥰گفتم بی احترامی بی تفاوت از کنار کامنت شما رد شم❤🌷

فدای شما دوست بااحساسم♥️

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود. 🙂 😘                                                  

نه من با ادم بی احساس ارتباط نداشتم تا الان ولی شاید کمی کینه تو نتیجه گیریم هست🤕

کینه ای بودن پیرتون میکنه

کینه خشم نا امیدی ....

اینا نابود کننده اس

نه کینه ای نیستم اصلا اشتباه گفتم بهتره بگم عصبانیت

از کی عصبانی هستید؟