2777
2789
عنوان

شاعر میفرماید🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 119 پست
اره توی بیشتر مسايل به حز زمانی که احساس درگیر شه 🤕

مگه آقایون هم احساس دارن؟ 

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود. 🙂 😘                                                  

عشق سرابِ 

یه دروغ قشنگِ

مثل مه صبحگاهی میمونه اولش غلیظ 

کافیه آفتاب دربیاد اونوقتِ که حقیقت آشکار میشه

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین وجود خدا رو اثبات میکنن اما ماهیتش رو نمیدوننمثل یه کودک که نمیدونه خودکار چیه میپرسهاون میدونه ...

وجود خدارو حتی بزرگترین فلاسفه هم نتونستن اثبات کنن یه جایی سفسطه میشه میگن دیگه بپذیر میدونیم هست ولی از کجا میدونیم رو نمیدونن هرکس یه توضیحی داره 

بعد تو نوازنده ی خوبی شدم قلبم شور میزنه چشمم تار🥀...🍁
عشق سرابِ یه دروغ قشنگِمثل مه صبحگاهی میمونه اولش غلیظ کافیه آفتاب دربیاد اونوقتِ که حقیقت آشکار میش ...

اوهوم🤕

احساس فقط اقایون دارن حالا یه درصد هم از خانما دارن

من مرد با احساس ندیدم به عمرم

وجود خدارو حتی بزرگترین فلاسفه هم نتونستن اثبات کنن یه جایی سفسطه میشه میگن دیگه بپذیر میدونیم هست و ...

خب دیگه الان به حقیقت نرسیدن تو هم سفسطه است

اره اینی که گفتم یه نظریه است برا اثبات خدا

قطعی نیست

حالا خدایی به عشق باور داری

من هیچ جای زندگیم از کسی

عشق ندیدم

به خاطر همین در نظرم عشق دروغی بیش نیست

تو دانشگاهی من زیر دیپلمم کم آوردم دیگه باشه تو بردی

مبارک شما باشه عزیز

احساس فقط اقایون دارن حالا یه درصد هم از خانما دارن

ببخشید تنها تنها به این نتیجه رسیدید؟؟؟

بی انصاف نباشید

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

سفسطه نکردم دلیل بعضی چیز ها مشخص نیست سفسطه یعنی غلط اندازی

براساس اصول نادرست به نتیجه برسی میگن سفسطه کرده مثل الان میگی میدونیم هست ولی نمیدونیم چیه

ببخشید تنها تنها به این نتیجه رسیدید؟؟؟بی انصاف نباشید

خب منم گفتم یه درصدی از خانمها دارن حالا اندازه گیری نشده چند درصد ولی درصد زیادی ندارن

من مرد با احساس ندیدم به عمرم

نمیشه چون تو ندیدی بگی نیست اتفاقا خیلی زیاده ولی گیرنده ی احساس میخواد که درکش کنن هم فرستنده میخواد هم گیرنده اکثر خانمها احساسو نمیشناسن

ببخشید تنها تنها به این نتیجه رسیدید؟؟؟بی انصاف نباشید

با توجه به امضات با احساسی🤩

نمیشه چون تو ندیدی بگی نیست اتفاقا خیلی زیاده ولی گیرنده ی احساس میخواد که درکش کنن هم فرستنده میخوا ...

مگه رادیوه😆