2777
2789
عنوان

شاعر میفرماید🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 119 پست
عشق یه خودش یه دلیل داره بدون اون هدم عاشق نمیشع

اصلا کلا مسئله مشکل داره مثل اینه بگی ثابت کن دو با دو میشه پنح. اگه عشق دلیل داشته داشته باشه میشه وابستگی یا دوس داشتن علاقه، دیگه عشق نیست. عشق یگانه هست بی علت بی دلیل. وجود خدا علت نداره خودش علت و معلول خودشه اینم همینه خودش به همه چی معنی میده 

بعد تو نوازنده ی خوبی شدم قلبم شور میزنه چشمم تار🥀...🍁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا کلا مسئله مشکل داره مثل اینه بگی ثابت کن دو با دو میشه پنح. اگه عشق دلیل داشته داشته باشه میشه ...

وجود خدا علت نداره؟

این از عقل انسان خارجه و ما فقط میدونیم موجوده

بله اینم چون انتزاعی هس

میدونیم موجوده ولی دلیل مشخصی نداره ولی به این معنی نیست که کلا دلیل نداره یه نظریه کلی می خوای برات بفرستم نخواه حال ندارم پاشم😂😂😂😂😂🤣😂😂😂😂😂😂🤣😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂🤣🤣🤣😂😂

وجود خدا علت نداره؟این از عقل انسان خارجه و ما فقط میدونیم موجودهبله اینم چون انتزاعی هسمیدونیم موجو ...

منکه حواب دارم تا صبح کم نمیارم. خودت حوابت رو دادی انتزاعی رو نمیشه با علت و معلول تفسیر کرد اون مفاهیم انظامی هستن که میشه دلیل اورد مفاهیم انتزاعی الهی هستن بیشتر باور و اعتقادن ریشه الهیات دارن

بعد تو نوازنده ی خوبی شدم قلبم شور میزنه چشمم تار🥀...🍁
منکه حواب دارم تا صبح کم نمیارم. خودت حوابت رو دادی انتزاعی رو نمیشه با علت و معلول تفسیر کرد اون مف ...

رشته تحصیلیتون چیه؟ 

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود. 🙂 😘                                                  

منکه حواب دارم تا صبح کم نمیارم. خودت حوابت رو دادی انتزاعی رو نمیشه با علت و معلول تفسیر کرد اون مف ...

ببین وجود خدا رو اثبات میکنن اما ماهیتش رو نمیدونن

مثل یه کودک که نمیدونه خودکار چیه میپرسه

اون میدونه خودکار هس

آما نمیدونه چیه

خدا اینجوریه میدونیم هس

اما از چیستی اون چیزی نمیدونم

حالا خودکار ماهیت نداره داره اون بچه نمیدونه

خدا هم هست ولی ما دلیلش و ویژگی نمیدونیم

چون ندیدیم انسان با تجربه به دست میاره و بقیه راه ها هم به ماهیت خدا نمی رسن

حال من الان🙃