2777
2789
عنوان

راه رفتن پسر یک سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 25 پست
چه سوالای مسخره ای میپرسید خداییاین طبیعیه اون بد نباشه فلان فلان نباشهاز بچه یه ساله انتظار چی داری ...

خوشگلم من پسرم وقتی بدنیا اومد یبار احیا شد واسه همون خیلی نگرانم که یوقت چیزی مشکل دار نباشه

بچه اولمم هست کسی پیشم نیس

هرکجا مرز کشیدند،تو بیا پُل بزنیم🕊️🍃🤍
عجبامیخوای بچه یکساله کت واک برات بره؟؟ یکسالشه هاااابزرگ بشه تعادلش بیشتر میشه نترس

من یه مامان خیلی نگرانم متاسفانه🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طبیعیه نگران نباش عزیزم.دستشو بگیر آروم آروم راه ببرش تا بتونه تعادلشو حفظ کنه خدا حفظش کنه

اصلا نمیزاره دستشو بگیریم فقط دوست داره خودش راه بره

ماشالله زود راه افتاده پسر من درست یه روز قبل تولدش بدون کمک راه رفت

آره من فکرشم نمی‌کردم اینقد زود راه بیوفته چون خیلی دیر چهاردستو پا کرد

خوشگلم من پسرم وقتی بدنیا اومد یبار احیا شد واسه همون خیلی نگرانم که یوقت چیزی مشکل دار نباشهبچه اول ...

ولش کن برو تاپیکاش ببین 

عین بذبختا 1سوال هزار بار پرسیده خب بگو برو دکتر یا از داروخانه بپرس. 

ولش کن برو تاپیکاش ببین عین بذبختا 1سوال هزار بار پرسیده خب بگو برو دکتر یا از داروخانه بپرس.

اصلا ناراحت نشو حیف نیس الکی اوقاتت تلخ بشه❤️

آره من فکرشم نمی‌کردم اینقد زود راه بیوفته چون خیلی دیر چهاردستو پا کرد

ماشالله بهش نگران نباش کم کم اینقدر راه میره تعادلشو حفظ میکنه دختر خواهر منم ۹ ماهشو تموم کرد راه رفت یکم بعدش کامل بدون تلو راه میرفت

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
خوشگلم من پسرم وقتی بدنیا اومد یبار احیا شد واسه همون خیلی نگرانم که یوقت چیزی مشکل دار نباشهبچه اول ...

طبیعیه

تا دو سال که اصلا انتظار راه رفتن مرتب و درست درمون نداشته باش

بعد اونم باز ممکنه موقع دویدن تند زمین بخوره و تعادل نداشته باشه

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖