2777
2789
عنوان

یچیزی میگم حمله میکنید ولی حقیقته

| مشاهده متن کامل بحث + 2432 بازدید | 97 پست
من نفسم درنمیاد اومده مادرشوهرم ی ظرف پر ماهی بده من سرخ کنمسرخ کردم ولی کار زشتیه ب باسنشونم نیس ک ...

چرا سرخ کردی

اولی ک سرخ میکردی میگفتی حالم خوب نیست دوتا اوق می‌زدی تو دستشویی بعد دراز می‌کشیدی  زنگ می‌زدی به شوهرت با گریه و ناز ک این جوری شده و اصلا بد مادرش نمیگفتی عادی میگفتی مامان داد سرخ کنم دارم میمیرم و بیا بریم دکتر و...

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم همینا اسم بقیه رو خراب میکنن

آره دیگه

وگرنه یکی استراحت مطلق هست

یکی تا لحظه آخر سرپا

یکی ویار داره یکی نه

هرکسی یک مدل هست دوتا خواهر هم شبیه هم نیستن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
2805
دربیارن بذار خوش باشن دارن مامان میشن دیگه😍

مادرشوهرمن با ویار نیکرد بامن ناز میکرد بامن هوس میکرد اخرشم با من زایید اونقد حسودی میکرد که قهر هم میکرد تازه 

اخرشم دعوا درست کرد خودشو زد به غش و مرض من مثلا زاعو بودم اون داشت لوس بازی درمیاورد  اگه یعنی فیلم میگرفتم میدید  همتون بالا می اوردید از اداهای این زنیکه  تازه  مرضشو ب دخترشم انتقال داده بود  دخترش هی میگفت من دلم فلان چیز نیخاد بهمان جیز میخاد شوهرمم تا ی جیزی برام میخرید اینا قهر میکردن

گو تو قبر ننه بابای این عفریته حسود  تازشم من بدجور تهوع داشتم میگفت ادا درمیاره یبار ی سطل بالا اوردم تو حیاطشون گفتم بفرمایید شماهم ازینا اداها دربیارید ببینم 

بچه اولمو باعث شد تو شیکمم بمیره چون بهم گفت چرا روزه نمیگیره ما حامله بودیم روزه میگرفتیم  منم سه روز روزه گرفتم جنین تو شیکمم مرد تو سومین روز 

چرا سرخ کردیاولی ک سرخ میکردی میگفتی حالم خوب نیست دوتا اوق می‌زدی تو دستشویی بعد دراز می‌کشیدی زنگ ...

ن خواهر خدا زد تو سرشون نیازی ب اداهای من نیس

بعد سرخ کردن دیدم کرم برشته رو ماهی هاست

نگو تو آرد کرم افتاده من ندیده بودم خود شونم ندیده بودن

ماهی کرمی بخورن حالشون جا بیاد ب ادم مریض نگن کارکن

کار خونه خودتو میتونی تعویق بندازیمثلا جارو دیرتر بزنیولی اینکه کارای بقیه ام انجام بدی و اگ انجام ن ...

خدا گواه

من روز 6 زایمانم 

مادرشوهرم و جاریم گفتن میان خونم شام

به همسرم گفتم نمیتونم سرپا وایسم گفت پاشوووووووووو

تو بیمارستان و خونه کلا تنها بودم

نگو داغ دلم تازه شد

ولی یه حقیقتی هست 

اینه هر چی در ماههای اخر و ماه اول زایمان استراحت کنی 

بدنت زودتر برمیگرده و حالت خوب میشه

بدن من برنگشت

الان نیم ساعت کار میکنم 

غش میکنم از ضعف 

منم حالم بد بود

ولی خونه کثیف حالمو بدتر میکردم اینکه نمیشد هر روز از بیرون غذا بگیرم

ولی بعضی ها واقعا حالشون بد نیس

از زیر کار در میرن

من دیدم آدمهایی که نه ماه میرن خونه مادرشون

وقتی مشکلی هم ندارن

مادرشوهرمن با ویار نیکرد بامن ناز میکرد بامن هوس میکرد اخرشم با من زایید اونقد حسودی میکرد که قهر هم ...

وای خدا لعنتشون کنه

دوستم بنده خدا باردار بود ب نوشابه ویار داشت

همکار آشغالش رفته بود جلوش میخورد میگف اگ راسمیگی تهوع داری بالا بیار.... 

درسته ولی نه اونقدر ها که میگی همه ما یه سری کار هایی داریم که حتما باید روزمره انجام بدیم حالا با تاخیر مشکلی نداره

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

من آپاندیس عمل کردم مادرشوهرش راه رفت گفت نازک نارنجیه من بدتر ازین عمل کردم اینجوری نشدم نمی‌دونم خودت ننداز پاشو طرف بشور آشپزی کن از همون موقع از چشمم افتاد حتی زنگ میزد به شوهرم که از بیرون غذا نگیر   الآنم یه سال سرکار نمیرم چون خونمون دوساعت از تهران دور شده خودش و شوهرش راه میرن میگن بی عرضه ای که سرکار نمیری دوساعت که راهی نیست برو سرکار ولی خودم می‌دونم بدنم نمی‌کشه دوساعت برم دوساعت برگردم اونم با یه شوهر تنبل که ابم خودم باید دستش بدم و اینکه شوهرم مخالف سرسخت سرکار رفتنمه

2810