2777
2789

خانما من هشت هفتمه و نفس کشیدنم صداداره کسی بوده اینجوری باشه به جنسیت ربط داره

کلا علائم ربطی ب جنسیت نداره من خودمو زمین و زمان میگفتیم دختره و پسر شد

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هیچ علائمی نداشتم و ندارم. فقط لگن درد منو کشته.

پس فردا میرم ان تی ان شاءالله ببینم جنسیت رو میگن یا نه

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
هنوز جنسیت رو نمیدونی؟؟

نه

۱۱هفته و ۵روزم

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
توی سونو ک رفتم شش هفته و چهارروز سمت چپم بود میگن سمت چپ دختره

هیچ ربطی نداره من دخترم سمت راست بود هیچ علائمی نداشتم همه میگفتن پسره ولی دختر بود اصلا ربطی به این چیزا نداره

تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده
فک نکنم ربطی ب جنسیت داشته باشه، عزیزم شما ivfتعیین برای جنسیت انجام دادین باردار شدین؟

من چهار سال ای وی اف میکردم یکبار دکتر دبیراشرافی خصوصی تهران رفتم وانتقال دادم اومدم‌خونه کار کردم بعد دیدم بعده ی هفته اندازه سفیده تخم مرغ توش خون بود دوتا افتاد و بار دومم کیفیت جنین کمدبود منفی شدم دوتا انتقال دادم باز اومدم رویان اراک  تخمک کشی گفتن جنین تشکیل نشده و باز هی دکتر و اینا گفتن امپول ازاد سازی نشد ک نشد باز گفتن تخمک اهدایی باز گرفتم دوتا پسر شد یکیشو انتقال دادم خارج رحمی شد دومی هم انتقال دادم ک نگرفت باز ناامید نشدم اومدم رویان اراک تخمک اهدایی گرفتم هفت تا حنین شد اونام گفتن به تعیین جنسیت نرسیدن اب شدن گفتن هم خودت تخمک نداری هم  شوهرت بدرد نمیخوره ولی یهویی طبیعی باردار شدم

والا گفتن شما خودتونم بگشید بچه دار نمیشید خیلی هم دلتون پسر میخاد جنین اهدایی بگیرید ک اونم خیلی دردسر داست و برگه  دادگاهو دیگه نمیدونم  کار خدا بود باردار شدم خیلی دوست دارم پسر بشه 

2810