2777
2789

۹ ماه و ده روزشه عین بچه های ۴ ماهه دیده میشه خیلی ریز و لاغر مونده، ۷۲۰۰ وزنشه. 

بردم پیش متخصص گفت وزنش پایینه آزمایش نوشته ببرم انجام بدم. ولی بچه ها،  عذاب وجدان داره خفم می کنه چون ویتامین و آهنشو منظم ندادم و غذای کمکی هم نهایتا دو یه سه بار در روز میدم و شیر خودمم میخوره.

بیایید بگید چی درست کنم بدم یه کم وزن بگیره

شیرخشک هم ماه اول بعنوان کمکی میدادم دیگه نگرفت که نگرفت.....

توی شیرخشکش ی دونه قند بنداز یا ی تیکه نبات

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

عصاره قلم گوساله بریز تو سوپ کته بش بده

غذاشو حتی اگه کمم میخوره مقوی ترش کن 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی قطره میگم بخر روزی نیم سی سی منظم بده بهش.

شیر خشک هم تلاش کن بدی بهش طعم های مختلف شو امتحان کن با نبات شیرین کن بخوره ‌‌‌‌ . صد در صد تضمینی. شبا چه ساعتی می‌خوابه ؟ تنظیم کن ساعت ۹ بخوابه شش یا هفت صبح بیدار بشه

.