2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ضربه این رفتارها رو خوردم تو نوجوانی قیافم جا نیافتاده بود همش می‌گفت تو عروس نمیشی و فلان همش ترس این و داشتم بعد اون دوران بلوغ رد کردم اونقدر از خوشگلیم تعریف میکردن حتی پسر بچه های فامیلم عاشقم میشدن الان به بچه هام میگم چقد خشگلید نازید تا به جای تمرکز رو بقیه مسایل زندگی رو قیافشون حساس نشن

2805

عزیز درستش اینه که حرفای مادرت روهم باید بشنویم بعد بیایم....به مامانت تقه توهین کنیم

انسان ممکن الخطاست؛ اما،جایز الخطانیست!. و بگو که بارالها مرا (همیشه به هر جا روم ) به قدم صدق داخل و به قدم صدق خارج گردان و به من از جانب خود حجت روشنی که دائم یار و مددکار باشد عطا فرما.. سوره مبارکه اسرا آیه 80 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله ... الان ASfaa هستم.خداجونم شکرت
عزیزم طبیعیهنمیدونم اکثر پدر و مادرا چشون شده به بچه هاشون بخصوص دخترا یا گیر میدن یا اصلا اجازه نمی ...

مامان منم کلا نابودم کرده اصلا اعنماد به نفس ندارم از همه چیزم بدم میاد

قرص اهن خیلی خوردم ولی بی تاثیر بود

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

منم ضربه این رفتارها رو خوردم تو نوجوانی قیافم جا نیافتاده بود همش می‌گفت تو عروس نمیشی و فلان همش ت ...

قیافت چند سالگی خوب شد گلم

چع تغیزایی کردی

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

نمیدونن چه بلایی سرمون میارن بعد فک میکنن مشکلات روحیمون اصلا به اونا ربط نداره؛من الان تو مرحله ای هستم که از خونه بابام فراریم اگه بچه نداشتم که هی بهونه خونشونو نکنه ماهی یه بار میرفتم

دلم از دنیا گرفته...شب من مهتاب نداره...💔
2810