2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

328 بازدید | 32 پست

کسی هست ک ناخواسته باردار بشه و شوهرش بچه بخواد ولی خودش به دلیل شرایطی بچه رو نخواد... چیکار کردین؟؟ الان حال و شرایط تون چطوریه؟؟  دوس دارم یک خواب باشه تموم بشه...  

ی آزمایشه نگهش دار

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نمیخوامش خو...

ناخواسته ای وجود نداره میدونستی شرایط نداری جلوگیری سفت و سخت کنی. الانم فقط شکر خدا کن و نگه دار. هرکاری کنی یا هر حرفی گناه بزرگی پر مقابل هدیه خدا... فقط سلامتی برات مهم باشه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
اها ای کاش ما اینطور بودیم.... چون قرار تو زایمان کنی شیر بدی و...

میترسم سر بچم بلایی بیاد انقد ک ناشکره من عاشقشم سنمم بالا رفته بعد از کلی دوا درمون زنان باردار شدم سنم۳۳

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ناخواسته ای وجود نداره میدونستی شرایط نداری جلوگیری سفت و سخت کنی. الانم فقط شکر خدا کن و نگه دار. ه ...

الان ک هیچی مهم نیس... جلو گیری با قرص امپول بوده... چیکار کنیم ک دوزش ضعیفکردن 

2810