2777
2789

مبارکه 

ان شالاه پزشک موفقی بشی 

فقط تو رو‌خدا وقتی معروف شدی و‌کارت گرفت هوای مریضهای بی بضاعت و بی پول رو داشته باش

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
وای چه بر سر پزشکی این مملکت آوردن رتبه چهار هزار پزشکی،زمان ما چهار هزار نهایت گفتار درمانی می‌آورد

چرا تو ذوقش میزنی عزیزم

خب تلاش کرده درس خونده کشور هم به پزشک نیاز داشته ظرفیت رو کمی افزایش داده

الان مشکلش کجاست

عالی

Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝Ḁ̶͓̺̠͇̭̜̾̀͐͒͊l̵̡̤͇̗̣͚̭͕̓́̉͊͑͠͝i̴̭̫̝̞̲̠̍̄̓̒Ą̸̱͍̩̻̟͈̯͗̒͘͜ͅl̴̻͓̦͉̼̼̖̒̿͋́͂̀̒͠ͅi̷͕̙̹͕̳̥͒͗͐̏̿̓̂̋͜͜Ȃ̷͚̠͎̗̦ͅi̵͉̲̟͚͙̱̹̺̊̽͂̑͊̈́̂͌͝͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌ ̷̞̹̦̳̋̀̂̐̕̚͠ ̴̧̯̯͕̥̕͘̚ ̵͚̮̻͉̔̎͆̃̚̚Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌       ‌   ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌   ‌ ‌‌ ‌   ‌                              .............. ‌ پروفایلم رو کپی نکنید! شخصیه
افرین عالیهههتراز کنکور و نهایی رو میشه جدا جدا بگیو درصدای کنکورتمیخوام بدونم چقد باید بالا ببرم در ...

زیست ۵۹

فیزیک ۴۷

شیمی ۴۲

ریاضی ۳۰

زمین ۵۳

کنکور ۹۱۰۰

نهایی ۹۶۰۰

زیست ۵۹فیزیک ۴۷شیمی ۴۲ریاضی ۳۰زمین ۵۳کنکور ۹۱۰۰نهایی ۹۶۰۰

درصدای کنکورت شبیه منه

من فیزیکم فاجعست

من زیست 65

شیمی 45

ریاضی 17

زمین 60

فیزیک 10

میبینی یه فیزیک چی اورده به روزم...

وای چه بر سر پزشکی این مملکت آوردن رتبه چهار هزار پزشکی،زمان ما چهار هزار نهایت گفتار درمانی می‌آورد

امسال رتبه ها حباب داشت عزیزم 

درصد ها و نمرات نهایی من باید رتبه زیر ۲هزار میداد 

حالا رتبه های مارو خراب کردن اصلا از تراز سیوی ها خبر دارید؟

چرا حسرت🥹به واقعیت تبدیلش کن

ازدواج تو سن پایین و نگرفتن دیپلم و نذاشتن شوهرم واسه ادامه تحصیل شده عقده برام،الان ک دوتا پسر دارم پسرام کلاس دومه،با اینکه معدلم نزدیکای ۲۰بود و همه امیدوار بودن پیراپزشکی میارم

یقین دارم که بهترین روزا میان  
چرا تو ذوقش میزنی عزیزمخب تلاش کرده درس خونده کشور هم به پزشک نیاز داشته ظرفیت رو کمی افزایش دادهالا ...

حباب داره رتبه ها قشنگ دوبرابر شدن یه عده خبر ندارند چی شده 😕

2810