2777
2789

پسرم دو سالش ک بود آزمایش خون تخصصی داد ک متخصص خون گفت خداروشکر همه چیش عالیه اما چند وقت پیش آنفلوآنزا گرفته بود هفت سالشه آزمایش خون داد بعضی فاکتوراش خیلی پایینه نگرانم اما دکتر ک دید گفت چیزی نیست کم خونی خفیفه اما چون پدرش تالاسمی داره نگرانم 

فعلا هم کامل خوب نشده ک ببرمش آزمایش خون کامل بده خیلی حالم بده

وا.العان تو واقعا چراترسیدی؟اصلا نترس خواهرمنم همینجورشد 

وتمام فاکتورهای خونیش بهم ریخت.میدونی علتش چی بود خخخخخخ همون انفولانزا.عفونت دندان انفولانزاو سرماخوردکی فاکتورهای خونی رو بهم‌میریزه.اصلا اصلا اصلا چیز خاصی نیست.من ب عنوان یک ادم حساس و بسیار وسواس و جستجوگردارم بهت میگم اصلا چیزی نیست

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وا.العان تو واقعا چراترسیدی؟اصلا نترس خواهرمنم همینجورشد وتمام فاکتورهای خونیش بهم ریخت.میدونی علتش ...

خیلی حالم بده تک و تنها بچمو وبزرگ کردم خدا می‌دونه چقدر سختی کشیدم از روزی ک آزمایش دادم مث مرغ سر کنده شدم نمیتونمم فعلا ببرم آزمایش تا آنتی بیوتیکشو قطع کنم خواستم ببینم خطرناک نیست ج ازمایشش

عزیزم دکتر گفته چیزی نیست نگران نباش،پس نگران نباش ،ما که از دکتر بیشتر متوجه نمیشیم!!!

آخه چون واسه آنفولانزاش رفته بودم زیاد حس میکنم توجه ب آزمایشش نکرد فقط دید گفت خفیفه گفتم پس ام سی وی و ام سی اچ چی ک پایینه گفت چون میگی پدرش تالاسمی داره احتمالش هست ک تالاسمی باشه اما باید برا اونکه قطعی بگیم تالاسمیه بررسی بشه

آخه چون واسه آنفولانزاش رفته بودم زیاد حس میکنم توجه ب آزمایشش نکرد فقط دید گفت خفیفه گفتم پس ام سی ...

عزیزم برو پیش یه دکتر دیگه،ولی دکتر به ازمایش یه نگاه سریع بکنه متوجه میشه اگه خیلی خطرناک باشه،در جهت اش کاری میکنه،الان دو فاکتور پایین تو ازمایش

خیلی حالم بده تک و تنها بچمو وبزرگ کردم خدا می‌دونه چقدر سختی کشیدم از روزی ک آزمایش دادم مث مرغ سر ...

نه خطرناک نیست‌.

بیخودی داری جوش میزنی.تالاسمی هم بگیره مینور خطرناک‌نیست.دارومیدن خوب میشه میره.نشستی الکی خودتونگران میکنی ک چی.خواهرمنم همین بود علتش سرماخوردگی بود

خدایا ممنون به خاطرهمه چی