2777
2789
عنوان

به توصیه دکتر برای پسرم ریتالین شروع کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4862 بازدید | 284 پست
کاش بجای آیوبیپرازول بهش ریسپریدون میداد این برای پیش فعالی بهتره از خیلی ها پرسیدم نظرشون همین بود ...

عوارض رسپریدون میگن زیاده عزیزم ،این میگن کار همونو میکنه

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

اسی من تو کلینیک کار میکنم یه حرف از دکترا خیلی میشنوم اینکه مادرا استرس شون به بچه منتقل نکنن به خص ...

بله کاملا درست میگی ،قبول دارم بشدت

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم..حتما داروی بچه را زیر نظر دکتر بده و تا زمانی که اجازه نداده قطع نکن...یه دوستی داشتم..دخترش ...

خیلی ممنون از دلگرمیت عزیزم.منم طبق دستور مرتب براش مصرف میکنم تا خدا چی بخاد😔

دعام کن.خوشحال شدم بابت اون دختر😍

سلام استباه منو نکنی پسرم الان کلاس ششمه کلاس اول که بود دکتر براش ریتالین و چندتا داروی دیگه داده ب ...

منم همین فکرو کردم ،دیدم واقعا خودخواهیه اگه ندم.اصلا من چرا باید زندگیشو خراب کنم وقتی بیماره و احتیاج به دارو داره .من تا هروقت که باشه بهش میدم فقط تابستون امکان داره ندم بهش تا سال تحصیلی بعدی

2805
تهران هستید؟ کدوم دکتر میبرید ؟چه دکتر پر حوصله ای من گفتم دکتر درباره یرقرصی که براش تجویز کردید تو ...

عزیزم من شیرازم .بدون ترس بهش بده اگه دکتر تجویز کرده ،بقیشم بسپار بخدا ،کاری که من کردم

پسر خاله مت از بچگی تا چند سال پیش که ۲۸سالش شده قرص ییش فعالی میخورد

توی درس همیشه رتبه اول بود 

توی تربیت و ادب بهترین

توی ورزش فوتبال هم آقای گل

درسته خیلی بازیگوش بود و یادمه نوجونیش وسط خیابون میرقصید مارو میخندوند .... ولی با دارو کنترل میشد و تمرکزش بیشتر شاید همین باعث میشد تو المپیادا اول بشه

بهتره کلاس ورزشی بفرستیش تا تخلیه بشه 

یه روز میفهمی بهترین بچه رو داری

عزیزم من شیرازم .بدون ترس بهش بده اگه دکتر تجویز کرده ،بقیشم بسپار بخدا ،کاری که من کردم

پسر خاله منم شیراز بود تمام دوران تحصیلش

خیلی بازیگوش بود

چقدر خالم کتکش میزد از دست فضولیای بچگیش ولی بیشتر میخندید

دوران خیلی خوشی داشت

ولی اعتماد به نفسش خیلی بالاهه چون خالم خیلی زیاااد دوستش داره و هرچی اون بگه رو قبول میکنه

استاتر عزیز و دوستان محترم خیلی متاسفم برای پزشکانی که نیاز طبیعی یک بچه رو می‌خوان با قرص از بین ببرن

ریتالین به مرور زمان روی غدد بدن بچه تاثیر میزاره و اونا رو از تعادل خارج می‌کنه خودتون با دست خودتون بچه رو داغون نکنید بچه‌ای که انرژیش زیاد باید از راه تغذیه و ورزش کنترل بشه نه با قرص

راه درستی رو انتخاب نکردید

وقتی بچه‌ها قرص ریتالین میخورن و ما تصور می‌کنیم آروم شدن  در واقع همون حالت نشئگی هست که در مواد مخدر مصرف کننده‌ها تجربه میکنن و دچار سستی میشن 

پس فکر نکنید بچه با ریتالین آروم شده بچه باید انرژی خودشو تخلیه کنه از راه درست و گروه در آینده هیچ تضمینی برای موفقیت و‌تعادلش وجود نداره 

شاید خیلی‌ها مخالف نظر منو داشته باشند ولی من پنج ساله در حوزه درمان اعتیاد کار کردم و تجربه کافی رو در این زمینه دارم که در بسیاری از موارد همین پزشکان با تجویز اشتباه باعث نابودی آینده بسیاری از بچه‌ها شدند

دوستان خوبم چرا در قدیم پیش فعالی نبود؟ چون بچه‌ها از صبح تا شب تو کوچه بازی میکردن و انرژی خودشون رو تخلیه میکردن ولی الان چی فضاهای محدود بچه جرئت ندارن تکون بخوره از این ور خونه میره اون طرف خونه صدای همسایه در میاد

نیازهای بچه هامون رو بشناسیم و از راه صحیح و درست برطرفش کنیم

سلام استباه منو نکنی پسرم الان کلاس ششمه کلاس اول که بود دکتر براش ریتالین و چندتا داروی دیگه داده ب ...

چرا اونقدر سرخود داروی بچه رو قطع و وصل میکنی قبول کن که پسرت تا یه سنی نیاز به حمایت شما و متخصص داره این قطع و وصل کردنا باعث آسیب بیشتر میشه به حرف دکترش گوش کن و بهش اعتماد داشته باش

استارتر عزیز به علم اعتماد کن این کاربری که بالاتر پیام داده احتمالا از طرفداران طب اسلامی باشه که کلا با طب جدید و علم مخالفه

به احتمال زیاد با بچه بیش فعال زندگی نکرده که اینجوری حس گناه میخواد بهت بده 

به دکترت اعتماد کن 

دوست عزیزم سلامپسر منم دقیقا داروهای پسر شما را مصرف میکنهمن از پارسال شروع کردمو روزی هزار بار خدا ...

حذف کردن کافئین و شکلات خوردن مداوم هر روز 1 دونه سیب استفاده از گلاب اینها که گفتم را اول امتحان کن بعد برو سراغ شیمیایی

چرا اونقدر سرخود داروی بچه رو قطع و وصل میکنی قبول کن که پسرت تا یه سنی نیاز به حمایت شما و متخصص دا ...

میدونی مقاومت میکرد تو خوردنش 

همیشه میپرسه مگه من چه مشکلی دارم که باید دارو بخورم 

نمیدونم چی جوابشو بدم

2810