2777
2789

۵/۴تومن

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطمئنین ؟همه میگفتن تر,می ۷,۸تومن

دختر دایی من تا۶تومن هم رفت 

ولی خو امسال شاید تا ۷تومن هم برسه در هر صورت باید آماده باشی

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

انتقالی از آزاد به آزاد داریم

هعی خدا 

من پس چیکارکنم 

دیپلم نگرفتم ی درس افتادم بعد. پیام‌نور قبول شدم رفتم مدرسه بهشون گفتم گفتن نمیشه نهایت مرخصی بده ی ترم🤦بخدا موندم چیکارکنم😭😭😭

هعی خدا من پس چیکارکنم دیپلم نگرفتم ی درس افتادم بعد. پیام‌نور قبول شدم رفتم مدرسه بهشون گفتم گفتن ن ...

مرخصی بگیر ی ترم موردی نداره

فقط عزیزم خودخوان مدیریت خیلی سخته پیام نور رشته آسونتر بردار

دختر دایی من تا۶تومن هم رفت ولی خو امسال شاید تا ۷تومن هم برسه در هر صورت باید آماده باشی

بعد هرسال اضافه میشه خیلی یا نهایت یکی دوتومن؟؟

هرروز کلاس داشتن؟؟

هزینه هرترمش میشد همین یا بالا تررفت؟؟

مرخصی بگیر ی ترم موردی ندارهفقط عزیزم خودخوان مدیریت خیلی سخته پیام نور رشته آسونتر بردار

واقعن؟اصلن اطلاعی ندارم زیاد راجبش کاربرای اینجا گفتن میشه مدریت خودخوان خواندو فلان منم بازرگانی میخاستم ولی کسب کارآوردم شما راجب این رشته اطلاع دارین؟؟

سخت چطور سخت؟؟یعین ریاضی خیلی داره باید حتمن استاد تدریس کنه؟؟میشه یکم توضیح بدین بهم 

واقعن؟اصلن اطلاعی ندارم زیاد راجبش کاربرای اینجا گفتن میشه مدریت خودخوان خواندو فلان منم بازرگانی می ...

ببین خود من رشتم حقوقه مدیریت ریاضی داره باید یکی پیدا کنی بهت درس بده خودخوان ریاضی دانشگاه نمیشه پاس کرد رشته هایی مثل روانشناسی حقوق علوم تربیتی مشاوره اینا خوبه تو پیام نور یا مثلا زبان و اینا 

2810