2777
2789
عنوان

فرزند خواندگی بهزیستی

180 بازدید | 9 پست

خانما در مورد این طرح فرزند خونده گرفتن، سرپرستی موقت،  از پرورشگاه و بهزیستی، کسی خبر داره؟

چه مدت طول میکشه بچه بدن؟ 

شرایطش چطوره؟

یه پسر بچه ۵،۶ ساله

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

سرپرستی موقت رو خبر دارم ولی دقیقا مثل اسمش موقته ها

یعنی تا زمان پیدا شدن خانواده دائمی با شماست

مگر اینکه تمام شرایط گرفتن سرپرستی رو داشته باشید بتونید تبدیل به دائمش کنید

عموما هم نوزاد هستن و بچه هایی ان که از نظر روانی اسیب دیده ان

بد سرپرستن یا مثلا خانواده هاشونو از دست دادن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
سرپرستی موقت رو خبر دارم ولی دقیقا مثل اسمش موقته هایعنی تا زمان پیدا شدن خانواده دائمی با شماستمگر ...

میخوام ببینم راحت تحویل میدن؟

کسی گرفته اینجا؟

خبر داره؟

از نطر مالی و روانی و حوصله اعصاب، و همه چیز خیلی تواناییشو دارم

و از زلزله بم تو ذهنم هست ک باید بچه بیارم

و من باید اینکارو بکنم وگرنه دیوونه میشم، حسرت ب دل میرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخوام ببینم راحت تحویل میدن؟کسی گرفته اینجا؟خبر داره؟از نطر مالی و روانی و حوصله اعصاب، و همه چیز خ ...

راحت که نیست

هیچ چیزی راحتی نداره

الانم من خبر دارم دیگه گفتم بهتون

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
راحت که نیستهیچ چیزی راحتی ندارهالانم من خبر دارم دیگه گفتم بهتون

من‌پرسیدم گفتن چون پسر دارم، دختر که نمیدن

و نوزاد زیر ۵ سال هم نمیدن

چون نوزاد مخصوصا خیلی کوچیک ب خانواده هایی میدن که نازا هستن و از نعمت فرزند محروم

من‌پرسیدم گفتن چون پسر دارم، دختر که نمیدنو نوزاد زیر ۵ سال هم نمیدنچون نوزاد مخصوصا خیلی کوچیک ب خا ...

نشنیده بودم اینو شاید شرایطش عوض شده

چون دوست خود من دختر داشت و یه پسر بهش دادن 

نشنیده بودم اینو شاید شرایطش عوض شدهچون دوست خود من دختر داشت و یه پسر بهش دادن

عههههه😍🤩😍🤩😍🤩

خدایا کاش دختر بدن☹😭😪

من چند وقت پیش یک فرم پر کردم....من دنبال فرزند خواندکی  دائم بودم از مرکزشون زنک زدن بهم گفتن موقت بهتون فرزند میدیم(من اشتباه فرم پر کرده بودم)گفتن بچه هایی که بد سرپرستن یا در مشاجره طلاق هستن و هیچ کدوم از دو طرف فرزند رو قبول نکرده هستن اکثرا....گفت ممکنه از یک روز تا چندین سال پیشتون بمونم(تا وقتی تعیین تکلیف بشن)خب فقط بگم وابستکی دو طرف پیش میاد و خیلی سخته

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

من چند وقت پیش یک فرم پر کردم....من دنبال فرزند خواندکی دائم بودم از مرکزشون زنک زدن بهم گفتن موقت ...

راست میگید☹