2777
2789
عنوان

دخترم و دخترعموش ینی دختر جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 8880 بازدید | 197 پست

وای خدایا چقددد با نمکه دخترت 

فقط بهش اعتماد بنفس بده صداش بزن دختر قشنگم 

قربون صدقش برو مخصوصا جلو بقیه 

لباسهای خوشگل بپوش براش که همیشه تک باشه 

تنها راهش اینه که شما بهش اعتماد بنفس بدی و نذاری با حرفاشون اعتماد بنفس دخترت خورد بشه 

واییی بخدا خیلی نازه دخترت 

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که عکس نزاشتم 😂

اشتباه ریپلای کردم😂😂منظورم به عکس دختر استارتر بود

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
با با خدا رو شکر کن دختر اون قشنگ تره، دختر یکی از عزیزانم نسبت به دختر خواهرش بسیار زیبا تر بود و چ ...

ازین دیدم نگاه کردم

ولی واقعا میگم برام فقط اعتمادبنفس بچم مهمه نه صرفه مزخرف گفتنای جاری

میخوام حلش کنم ک نگه دیگه

وگرنه پسرم ماشالله انقد قشنگه خودمم ازینکه چشم دنبالشه و اطرافیان هی تعریف میکنن میترسم

استارتر عزیز

چقققد جیگره دخترت  بخدا جدی میگم.  من حالا حالاها از بچه ها خوشم نمیاد   اما واقعا دخترت چشممو گرفت  😍😍😍😍 جذاب و نازه.  آرزومه دختردار که شدم دخترم این شکلی شه.   شکل هندیای خوشگل

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

آخ دقیقااااااا مثل منو دخترخالم اون بور بود موها وابروهاش بلوند سفید در چشم رنگی من دقیقا برعکس چشم وابرو مشکی سبزه هرجا میرفتیم اون مرکز توجه بود بعد تورومم میگفتن اون چرااونجوریه تو اینجوری یه روز یکی ازمعلمای مدرسمون فهمید دخترخاله ایم خیلی وباید لحن زشت گف واقعا دخترخاله اید پس چرااون اون همه سفید وخوشگله تو اینجوری قشنگ تو روم گف تهش به قول شما جفتمون بزرگ شدیم من بعد سن بلوغ چهرم تازه جاافتاد شرقی شد ولی اون توسن ۱۵ سالگی ازدواج کرد الان با ۲۸ سال سن با ۴تا بچه طلاق گرفته شوهرش باهمه خوشگلی ازاول میگف نمی‌خوامت شوهرشم نزدیک ترین فامیل پدری من بود که اونم شدکلی حرف پشت من که اینو نگرفتن که نزدیکشون بود اومدن اونو گرفتن تاچنددددسال شدم بحث داغ بقیه که پشتم حرف میزدن نمیدونی چقد دلم شکست 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
نمیخوام حساسیت نشون بدم ولی اگه میدونی چیبگم مثلا؟

ظاهر مهم نیس شعور مهمه که الحمدلله شما مرخصین

اینو دخترت باید بگه خودت بسنج ببین تو یه موقعیت که خیلی داره زر میزنه بتوپه بهش

یا انسانها کار دست خدا هستن بااین حرفت داری از خدا ایراد میگیری حواست هس وووو

خیلی جملات کوبنده و سرجا بنشون هس که خودت با توجه به فرهنگ و شأن و ادبت بگی 

2810