2777
2789
عنوان

دخترم و دخترعموش ینی دختر جاریم

8874 بازدید | 197 پست

چونکه یکسال باهم اختلاف سنی دارن خیلی تو مقایسه ان

اون بورو فرفریه 

دخترم گندمیه و موهاش لخت و شلاقی درنوع خودش خیلی قشنگه

ولی میرن کنارهم بقیه نظرای تومخی و مزخرف میدن مخصوصا اون یکی جاری گردن شکسته ام که همش میگه عسل دخترجاریم رو میگیرم واسه پسرم حالا بچه ۸ سالشه

کلا مغزش تو گوهه

خلاصه ناخوداگاه توجه ها رو اون دختره و بچه من باهمه موارد ظاهری خاصش توچشم نیست حساس و نکته سنجه و همین میشه باعث بداخلاقیاش

شاید باورتون نشه ولی اون یکی جاریم ازش سوال میکنه مثلا اسم معلمت چیه جواب نمیده هیچوقت نمیده 

حالا اینا به کنار من بچم برام قشنگترینه و عاشقشم ولی یه چیزی هست احساس میکنم درحق بچم ظلم کردم اگ سایت خراب نیستعکس میدم

رو نوک بینی دخترم یه زائده گوشتی دراومد س سالگی درحد نوک سوزن 

بعدخودش افتاد دوباره چهارسالگی درومد اینبار نیفتاد من بردمش دکتر بهش یه محلول داد زدم افتاد ولی جاش موند یه ذره هم گوده

من همش عذاب وجدان دارم 

بعد هربار این جاری خیرندیدم میگه دیدی بینی بچه جاش مونده توی روی خود بچم اونم بهم میریزه بدش میاد فقط ۷ سالشه 

حالا کسی اگه درمانی واسه جای زخم داره یا دستگاهی دکتری بهم بگه اجرش با خدای احدوواحد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برات مهم نباشه چون میدونه حرص میخوری همش میگه، تو اعتماد به نیستم ببر بالا هرچی گفتن محکم جواب بده، مولا اگه از بینیش پرسیدن بگو اره خودم میدونم خیلی هم جاش نمکه دوسش دارم 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

کاش نذاری دیگه بچت تو جمع اونا قرار بگیره

شاید حس نشه، ولی اعتماد به نفس اون فچه ذره ذره از بین میره و ترمیمش فوق العاده سخت میشه و همه اینا باعث میشه نتونه خودشو دوست داشته باشه

به جای این جمع و جو افتضاح، ببرش پارک سینما و کلی جای دیگه

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

اسی زود باش عجله دارم

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
بمونید عکسو میزارم

عکس گذاشتی لایک کن اسی 

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

2810