2777
2789
عنوان

سیاتیک وبارداری

79 بازدید | 12 پست

من دردسیاتیک دارم قبل بارداریم داشتم الانم همون اندازه اذیتم میکنه گاهی ک شدید میشه زیاد سرپا میمونم پای راستم شدید درد داره

میترسم طبیعی زایمان گنم و بدترشم ولی mriهم ندارم که سزارین کنم نمیدونم چکارکنمم

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊
منم مثل خودت چند وقتته من هغده هفته م تموم شده

بسلامتی عزیزم

من هفته۲۵ ام

واقعا اذیتم دیگ الان ب پزشکم هنوز نگرفتم ولی گفتم سز میخام میگفت اختیاری نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بسلامتی عزیزممن هفته۲۵ امواقعا اذیتم دیگ الان ب پزشکم هنوز نگرفتم ولی گفتم سز میخام میگفت اختیاری نم ...

ان شاءالله به سلامتی 

الان منم منتظرم نوبتم شه برم دکتر ببینم چی میگه البته من اولی سزارین بودم ولی خوب تا موقع دنیا اومدن بچه یازده سال میگذره از سزارینم ولی این بین سه تا سقط داشتم نمی دونم قبول می کنه یا نه

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 
علایم سیاتیک چی بود.منم هفته ۲۸هستم پای راستم کلاخشک میشه مخصوصاشبا.ب نظرت مال سیاتیکه؟

تقریبا از بالای باسن درد شروع میشه میزنه تو زانوها گاهی پاشنه 

علایم سیاتیک چی بود.منم هفته ۲۸هستم پای راستم کلاخشک میشه مخصوصاشبا.ب نظرت مال سیاتیکه؟

ببین من دردش ازکمرشروع میشه میزنه توران وباشن وتا نوک انگشت  زیاد سراپا بمونم انکار فلج میشه پام

ان شاءالله به سلامتی الان منم منتظرم نوبتم شه برم دکتر ببینم چی میگه البته من اولی سزارین بودم ولی خ ...

توکل بخدا

یعنی دکتر بدون عکس میسه تاییدکنه سزا ین?

توکل بخدایعنی دکتر بدون عکس میسه تاییدکنه سزا ین?

نمی دونم به خدا برو دکتر ارتوپد شاید با معاینه تشخیص بده