2777
2789
عنوان

دخترم دیشب منو دق داد تا مشق بنویسه آخرم نصفه نیمه نوشت رفت مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 7458 بازدید | 266 پست
بازم آفرین برشوهرت.شوهرم ک میگ ننویس نمی‌خواد بری اصلا و فلان

وای اگه شوهر من اینو بگه که دخترم ادامه میده استقبال میکنه میگه نمیرم   

البته منم گاهی اینجوری تهدیدش میکنم میگم اصلا ننویس . فردا خانم تو رو دعوا میکنه نه منو . آخه گاهی یادش میره برا خودش داره میره مدرسه . انگار برا من داره مشق می نویسه . منم یاد آوری میکنم  بهش . 

کلاس اول تنبل تربن بچه کلاس بودم 

از دوم به بعد همیشه درس خون ترین بودم 

حس میکنم عادیه بدنمون به بازیگوشی عادت داشته اون موقع یه سال طول کشید تا درست بشه 

سخت نگیر 

سعی کن زده اش نکنی 

پاداش براش بزار بعضی وقتا بشینید باهم انجام بدین 

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@کویار۱۳۷۸   بیا مادر ببین تنها نیستی کلی همدرد داری 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

دختر من کلاس سومه هنوزم این مشکل رو. دارم

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
2805
کلاس اول تنبل تربن بچه کلاس بودم از دوم به بعد همیشه درس خون ترین بودم حس میکنم عادیه بدنمون به بازی ...

مامانت کلاس اول که بودی چیکار  میکرد؟ چی شد که کلاس دوم تغییر کردی؟ دختر منم بازیگوشه.  دیروز و امروز اوصاع کلا بهتر بود منم سعی کردم سخت نگیرم و واقعا هر دو راحت‌تر بودیم . فیلم مشق شب هم به توصیه دوستان رفتم دیدم واقعا فهمیدم با استرس دارین بچه هامونو ضربه میزنیم .ان شاالله از این به بعد هم حواسم به این نکات هست و سخت نمی گیرم . 

هرشب موقع مشق یک. سال از عمرم کم. میشه 😂😂😂

اگر وقت کردی کامنتهای دوستان رو توی همین تاپیک بخون .و فیلم مشق شب از عباس کیارستمی رو ببین. من که یجور عذاب وجدان گرفتم بخاطر سختگیریهام . ببین بچه هامون چقدر استرس میکشن هر شب . 

خوبه خداراشکر.مینویسه خودش اذیتم نمیکنه

خداروشکرهمین نعمت بزرگیه . منم سختگیریمو کمتر کردم دخترم هم بهتر باهام راه اومد خداروشکر . معلمشفقط بهش گفته بود فقط با مامان باید بنویسی وظیفه بابا کار کردن و خرید و جایزه و ایناس . مشقا با کمک مامان فقط باید بشینی بنویسی . دیگه همون حرف آویزه گوشش شد .

مامانت کلاس اول که بودی چیکار میکرد؟ چی شد که کلاس دوم تغییر کردی؟ دختر منم بازیگوشه. دیروز و امرو ...

هیچی کاری نمی‌کرد خیلیم حساس بود که من درس بخونم 

ولی اصلا بهم نمیگفت بهم سخت نمیگرفت می‌گفت هرجور خودت دوست داری 

کلاس دوم که رفتم با ساعت آشنا شدم با جمع و تفریق بیشتر آشنا شدم منم که علاقمند به این چیزا بودم یادمه خیلی برام جذاب بود دیگه همیشه درس خون شدم 

فقط یه چیزی هم بود کلاس اول قبلش مامانم بهم اولو یاد داده بود چهار سالگیم که اشتباه بدی بود چون من بلد بودم دوست نداشتم گوش بدم تو کلاس دوست نداشتم تکرار کنم تمرین کنم یجورایی زده شده بودم حتی ح خ چ رو چون خودم یاد گرفته بودم برعکس می‌نوشتم 

یه اشتباه دیگه هم کرده بودم جدول ضربو قبل از ابتدایی بهم یاد داده بودن باز سومم مشکل داشتم البته چون عادت کرده بودم باز درسمو می‌خوندم 

ورودی راهنمایی هم باز این مشکل رو داشتم ریاضی برای المپیاد خوندم تا ریاضی هشتم رو ساپورت میکرد 

این مشکل آموزشی من بود عدم درست آموزش 

شما ببین کودکت مشکلش کجاست همونو ریشه ای حل کن 

ولی من یادمه پدر مادرم هیچ موقع به درس من سخت نمیگرفتن بعضی از اقوام میرفتم خونشون همش پدر مادرشون می‌گفت درس نوشتی درس نوشتی خوندی برو سراغ درست ولی اونا سخت گیری نداشتن اصلا

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
هیچی کاری نمی‌کرد خیلیم حساس بود که من درس بخونم ولی اصلا بهم نمیگفت بهم سخت نمیگرفت می‌گفت هرجور خو ...

اره منم یه یادآوری میکنم و ولش میکنم . کلا سعی میکنم دیگه سخت نگیرم و بزارم خودش به درس و مشق علاقه مند بشه نه که زده بشه .