2777
2789
عنوان

دخترم دیشب منو دق داد تا مشق بنویسه آخرم نصفه نیمه نوشت رفت مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 7458 بازدید | 266 پست
نه عزیزم چه حرفیه ای بابابعضی مادرا زیاد دعوا میکنن ولی خب ممکنه تاثیر برعکس بذاره نیتِ شما که بد نی ...

ممنونم🥰🥰

ان شاالله موفق باشید 

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
دقبلاو منی ک دوتا بچه دارم دهنم آسفالت میشه 😐😐😐

شربت آسماوییت برای تقویتت سیستم ایمنی بدنه هرروز بهش بده فقط موقع مدرسه ها

همش هم ویتامین وایناست دیگه محاله مریض بشه اگر هم احتمال یک درصد مریض بشه خیلی سبک میگیره

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه اون موقع خودشون راه می افتن . دو سه سال اوله که مادرا رو دق میدن تا یاد بگیرن .

همون طور که راه میوفتن همون طور هم مباحث پیچیده شده پس ربطی نداره جواب شما ب حرف من البته چند سال دیگه میفهمید

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

همون طور که راه میوفتن همون طور هم مباحث پیچیده شده پس ربطی نداره جواب شما ب حرف من البته چند سال دی ...

عزیزم خودمم همچین بی سواد نیستم فوق لیسانس دارم . اما سال‌های اول پایه است و بچه صفره تا بیاد راه بیفته. میدونم سالهای بالاتر هم پیچیدگی هایی داره اما بچه دیگه به جو درس و مدرسه عادت میکنه و مستقل‌تر از ابتداییه. 

2805
عزیزم خودمم همچین بی سواد نیستم فوق لیسانس دارم . اما سال‌های اول پایه است و بچه صفره تا بیاد راه بی ...

من نیز مدرک مهندسی دارم اگه بحث سواد هست!

مشکل الان این هست که شما متوجه عرض بنده نمیشید

من در مورد پیچیدگی عرض کردم و شما در راجب با استمرار در یادگیری!

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

اره باباش که اینه . عمه اش از اون بدتر یبار خونمون موند شب مشقا رو با هم نوشتن . یعنی دست دختر منو ...

چقدر رو عمه بیچارش حساسی😅 حالا اگه خالش بود میگفتی آخی به فکرشه😅

...
ما توی همون نشانه ها گیر کردیم دیگه . منم جایزه براش گذاشتم .

ببین خط چین کن چندتا خط آخر بزار خودش بنویس هر بار یکدونه می‌نویسه دست براش بزن 

بگو باورت چیه من می توانم 

هر یک ساعت بپرس باورت چیه تا اون جواب بده 

الآنم دستش قوی نیست یکم سختش 

دخترم الان نشانه ق را نوشته 

و ما اومدیم کلاس چرتکه 

قبلشم ی صفحه چرتکه نوشته 

بعد بریم هم آغاز و هم پایان(این و تو ماشین به حالت بازی) و تم اول ریاضی کار کنیم  

اونم نه زیاد که خسته بشه 

چون الان عادت ندارند 

زیاد روی کنی زده میشه

چقدر رو عمه بیچارش حساسی😅 حالا اگه خالش بود میگفتی آخی به فکرشه😅

خیلی بی فکره کلا اینجوریه بار اولش نیست . . حتی اون یکی عمه اش هم بود  همون موقع بهش گفت این چه حرفی بود جلو بچه زدی . شوهرمم جدا اعتراض کرد بهش . 

ببین خط چین کن چندتا خط آخر بزار خودش بنویس هر بار یکدونه می‌نویسه دست براش بزن بگو باورت چیه من می ...

اره معلمش هم  گفت خط چین کن. کلا خیلی سریع میگه من نمیتونم . میگم پس اینارو کی انجام داده میگه من من کلی ذوقشو میکنم میگم پس میتونی . حتی نقاشی های سخت تر رو رو من مرحله به مرحله  جدا روی برگه میکشم اونم با من پیش میره می فهمه که کاری نداره . حالا الان که خیلی هر دو داریم سعی می‌کنیم راحت و خوب پیش بره . فعلا چشمش نزنم خوبه 

خانمش هم فقط بهش گفته دیگه با بابات یا کس دیگه مشق بنویس فقط مامان . دیگه روی حرف معلمش داره باهام راه میاد و منم سعی میکنم اصلا سخت نگیرم . 

شربت آسماوییت برای تقویتت سیستم ایمنی بدنه هرروز بهش بده فقط موقع مدرسه ها همش هم ویتامین وایناست دی ...

مصرف دائم داره

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
عه شاید حساسیت داره

به واکسن؟

نمیدونم

خیلی سبک مریض میشه ولی امان از سرفه دائم مثل آسمی ها شب و روز سرفه میکنه ک با هیچ دارویی بند نمیاد مگر امپول بتامتازون

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
2810