2777
2789
عنوان

این زندگی که من میکنم بدتر از مرگه

139 بازدید | 2 پست

آرزویه یه چیزیو دارم ولی زمانی که بهش دست پیدا میکنم یه موضوعه دیگه ذهنمو شلوغ کرده نمیتونم ازش لذت ببرم مثلا همین خرداد امتحان داشتم سخت بود خیلی وقت بود گوشی هنگ میکرد بابام برا یه گوشی خرید ( البته نمیخوام پز بدم یه گوشی معمولی خرید)ولی من از نگرانی امتحان نمیتونستم ازش لذت ببرم

چند ماهه ذهنم بدجور درگیره یه کوفتیه از طرفی کلی از آرزوهام داره تحقق پیدا میکنه ولی من نمیت نم لذت ببرم چون ذهنم درگیره اونه😭😭😭😭

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

با سلام ..دنیا همینه ...ارامش در این دنیا نیست .طبق قران اینجا جای رنجه و امتحان ...هیچ عامل بیرونی مثل پول مثل فرزند یا همسر یا مدرک و .....نمیتونه انسان رو به ارامش برسونه .اینو من میگم که به همه چیز دنیایی رسیدم .ارامش واقعی فقطزمانی هست که بتونی به رضایت خدا برسی یعنی در هر کاری بببیتی خدا راضی هست یا نه .واجبات رو انجام بدی ..به مرور که پاکتر میشیم به ارامش نزدیک میشیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید