2777
2789
عنوان

کسی میدونه بچه من چرا اینطوریه پیرم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 58 پست
جدی؟ همیشه اینطوریه؟ دختر من همش این طوریه ...حتی یه بار نشده دهنش رو باز کنه من بهش غذا بدمفردا میخ ...

اره چون میدونه رو غذاش حساسم

منم میزارم خیلی گشنه بشه بعد غذا میدم شاید یک ساعت هم طولش بده

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)

اگه چکاپ دادی و مشکلی نداره 

خواهشا دست از سرش بردار عزیزم 

غذا رو جلوش بزار 

بزار خودش بخوره حتی یه لقمه 

یه هفته اینجوری پیش برو 

بدون حرص خوردن 

درست میشه

هله هوله هم اصلا نده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۸ ماه همه چی میدم کلا هر چیزی من بزارم دهنش نمیجوه

به صورت انگشتی بذار تو ظرف خودش برداره 

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

چون به زور بهش غذا میدی ولش کن یکم بزرگ شه خودش غذا میخوره همینطوری به زور بکنی تو دهنش بدغذا میمونه

غذارو بذار حلوش خودش بخوره حتی اگه کثیف کاری کرد و بیشتر غذارو اینور اونور پخش کرد عب نداره

ببخشید با توجه به امضاتون میشه سوال بپرسمدخترم نه ماهشهاشاره و تقلید نداره😥

بله لطفا در تاپیک خودم بپرسید که باعث خلل در تاپیک بقیه نشه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

عزیزم شربت زینک هم دادی شربت زینک بهتر هست اشتهارو بشتر می‌کنه متاسفانه بعضی بچه ها همین طور هستند من درست میکنم واقعا روان آدم بهم می‌ریزه یک مدت سعی کن بیخیال باشی و بذار خوب گرسنه بشه یعنی سر ساعت بهش غذا نده شاید اینطوری بهتر باشه

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
جدی؟ همیشه اینطوریه؟ دختر من همش این طوریه ...حتی یه بار نشده دهنش رو باز کنه من بهش غذا بدمفردا میخ ...

ببری هم اشتها اور میده که جوابم هستا ولی تو بزرگی براش چاقی میاره 

ببرش دکتر که فقط مطمئن شی کمبود ویتامینی چیزی نداشته باشه

دکتر دخترم میگفت غذارو بذار جلوش به اندازه ای که سیربشه خودش میخوره بازی بازی،ناراحت نباش گلم درست م ...

اخه جلوش میزارم اصلا دست هم ب غذا نمیزنه بخدا سمت دهنش هم نمیبره

خسته شدم دیگه

ن بابابادوم هندی به اون سفتی رو میجوه فقط مشکلش با غذایی هست ک من بهش میدم

خب نده

بذار جلوش بذار خودش بخوره دختر منم دوست نداره بهش بدم میخواد مستقل باشه

۲۲ ماهشه

قبلنا خیلی کم میتونست بخوره همه ش از قاشقش میریخت منم در کنار تلاش خودش چند تا قاشق میدادم میخورد

ولی الان مهارتش بیشتر شده خودش میخوره

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

بچه سخت غذا همینه غذا نده دهنش منکه از غذای تکراری درست کردن پیر شدم نکنمم نمیخوره

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
2810