2777
2789
سلام عزیزم برات دعا میکنم. دکتر نرفتی؟

برا گردنم رفتم اوکی بود برا سینه سونو نوشته اونم ۹۰۰ هزارتومن پولشه فعلا ندارم منم باز دوباره نگرانیم بالا زده 

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه سر نماز صبحت برام دعا کنی اسمم ریحانس دعا کن بیماری بدی نداشته باشم از شرش دور باشم و خیالم راح ...

بله حتما گلم

عزیزم به نیابت حاجت قلبیت ایت الکرسی می خونم

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
نیت کن که مشکلی نداشته باشی و همیشه به نمازهات پایبند باشی.خودت سر نماز صبح برای خودت دعا کن.

پر.یودم

خوش بحالت چطور میتونی؟؟؟؟من همه نمازامو سروقت میخونم بجز نماز صبح حتی نماز شبم میخونم

به گوشیت باد صبا نصب کن صدای اذانت و زیاد کن

صبح با صداش زود بیدار میشی 

و دیگه عادت می گنی

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
میشه سر نماز صبحت برام دعا کنی اسمم ریحانس دعا کن بیماری بدی نداشته باشم از شرش دور باشم و خیالم راح ...

اره عزيزم حتمااااا 

فقط بهت بگم فكراى خوب كنى اتفاقات خوب رو جذب ميكنى 

برا گردنم رفتم اوکی بود برا سینه سونو نوشته اونم ۹۰۰ هزارتومن پولشه فعلا ندارم منم باز دوباره نگرانی ...

الهی شکر مطمئن باش اونم چیزی نیست . ولی بازم دعات میکنم😘

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
الهی شکر مطمئن باش اونم چیزی نیست . ولی بازم دعات میکنم😘

حس درونم میگه چیزی نیست ولی این نگرانی حالم بدیم نمیره مگر اینکه یکم قرآن بخونم اروم شم😞خیییلی ممنون🫀

حس درونم میگه چیزی نیست ولی این نگرانی حالم بدیم نمیره مگر اینکه یکم قرآن بخونم اروم شم😞خیییلی ممنو ...

طبیعی منم همینطورم💔 ان شالله عمرت طولانی عزیزم

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
طبیعی منم همینطورم💔 ان شالله عمرت طولانی عزیزم

والا من زیاد رو طول عمر حساس نیستم از بیماریایه مث هپاتیت ام اس و اینا ترسی ندارمولی اصلا یه ترسی از سر...طان باهامه که نمیره فقط از این میترسم 

والا من زیاد رو طول عمر حساس نیستم از بیماریایه مث هپاتیت ام اس و اینا ترسی ندارمولی اصلا یه ترسی از ...

خب تو هم مثل خودمی🥲 منم برای یه مشکلی مشابه مسئله ی تو قرار برم دکتر ان شالله که به خیره . 

خب تو هم مثل خودمی🥲 منم برای یه مشکلی مشابه مسئله ی تو قرار برم دکتر ان شالله که به خیره .

او عزیزم برات ۱۰ تا صلوات میفرستم ایشالا چیزی نیست 😥خیلی بده این موضوع مخصوصا که تو گوگل هر علامتیو میزنه سر..طان منم وسواس تر شدم این سونوعه هم نمیتونم تا چندماه بدم تو برزخم نمیدونم چیکار کنم 

او عزیزم برات ۱۰ تا صلوات میفرستم ایشالا چیزی نیست 😥خیلی بده این موضوع مخصوصا که تو گوگل هر علامتیو ...

نه بابا دور از جون اون بیماری که مد نظرت وحشی تر از این حرفاست. سعی کن به خودت مسلط باشی و همین در نظر بگیر که اون بیماری اگه خدایی نکرده بود تا الان بروز کرده بود و کامل مشخص بود چیه پس هیچی نیست هیچی نیست... سر فرصت سونو هم میری و تمام . حالا من خودم امروز چند ساعت گریه کردم منم طول عمر زیاد ملاکم نیست فوبیای اون مریضی دارم فقط ان شالله وربیوفته