بچه ها من امسال سال دومی بود ک کنکور میدادم خب بعد هم زمان تو رابطه هم بودم کلا زیاد برا کنکور درس نخوندم دو ماه اخر فقط برا نهایی معدلم 18 و خورده ای شد میانگین حدود بیست کنکور زدم مامایی ازاد ی شهر دیگه قبول شدم وضعیت مالی مون متوسطه ینی نه جوری ک نتونن شهریم رو جور کنن نه جوری ک خ راحت بتونن منم همش احساس عذاب وجدان میکنم از وقتی نتایج اومده کارم شده گریه مامانم میگه برو شهریتو میدیم اما من میدونم از ترمای بعدی توش میمونم و ب زور قراره جور بشه ... از طرفی شرایط خونمون اصلاااا جوری نیست ک بشه توش ارامش داشت و درس خوند مامانم اینا هفته ای 4 روز دست کم دعوای بد دارن باهاشون حرف زدم ک برم پانسیون یا کتابخونه هم قبول نمیکنن میگن درس خون بودی تو خونه میخوندی از یه طرف دیگه به همهههههه گفتن من پارسال دانشگاه قبول شدم و رفتم و عیب بود براشون بگن من پشتم دوس پسرم امسال میره دانشگاه و من افتادم ی شهر دیگه برای رابطمم میترسم از دوری و خیانت دیدن و اینا دلم میخواد برا کنکور بخونم باز ولی واقعا شرایط روحیم داغونه جوری ک راه میرم ی بغضی تو گلومه نمیتونمم گریه کنم شما جای من بودید چیکار میکردید
به نظرم بخون دوباره تلاش کن منم امسال ازاد قبول شدم متاهلم بچه هم دارم ولی بازم میخونم چون بچم نمیذارع شبا میخونم تو هم اگه خونتون سر وصدا هست شبا بخون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رابطمو چیکار کنم که اسیب نزنه واقعا دو ساله با همیم و خودم میترسم دوس پسرم بره دانشگاه و گند بالا بی ...
اگه واقعا دوستت داشته باشه کاری نمیکنه تو نمیتونی همیشه مواظبش باشی که خودش باید تعهد داشته باشه دیگه شرایط اینجوری شده اگه واقعا نتونه یک سال تحمل کنه واقعا به دردت نمیخوره این همه ادم رابطه دور دارن مگه قراره خیانت کنن
اگه واقعا دوستت داشته باشه کاری نمیکنه تو نمیتونی همیشه مواظبش باشی که خودش باید تعهد داشته باشه دیگ ...
بقران من خودم تو کار این ادم موندم دو س بار مچشو گرفتم ک با دختر حرف میزده ولی وقتی میگم کات میخام کنیم میاد در خونمون میشینه زارررر میزنه زنگ میزنه مامان بابام ابرومو میبره دو ماه پیش باهاش کات کردم اومد اینقد سرشو کوبوند تو شیشه ماشین دلم سوخت باز برگشتم گف قول میدم دیگه کاری نکنم چیزی ندیدم ازش دیگه بعدش البته اینم بگم من کلا تو خونه زندانیم و اونم اینو بهونه میکنه پیش دوستاش مدام ب روی من نمیاره اما همه جا گفته من نمیزارن از خونه بیام بیرون خودش میاد دنبالم وقتایی ک کسی خونه نیس با هم میریم بیرون میچرخیم اصلا نمیدونم چیکارش کنم اونم
اصلا فکر کنید جفتتون از شهر دورید اشنا شدید یک سال زمان بگیر و تحمل کن تو این یه سال هم تا ۴۰۴ قشنگ ...
اهان اینم بگم طی ی سری جریاناتی ک پیش اومده من مجبوررر شدم دروغ بگم بهش دانشگاه قبول شدم دولتی ینی مامانم اینا ب یکی دیگه گفتن من دولتی قبول شدم ب گوش اونم رسیده االان میخاد پیله بشه چرا نمیری