2777
2789

مال عروسی بوده من کلا به همه ی حیوانات و انسان ها اگر داشته باشم تا جایی ک بتونم کمک میکنم برام فرق نداره  

بعد بعضیا برداشتن میگن برو به انسان کمک کن برم رولت گوشت دست خورده بدم دست مردم زشت نیست ؟؟؟ خداوکیلی زشت نیست ؟ بعد هم با دادن یکی دوبار کاری نمیشه  اون گربه ای ک دادم یکیش بچه بود خیلی بچه بود

اینجا فاز زیاد برمی دارن شما جدی نگیر

همینایی که میگن برو به فقرا کمک کن تاحالا تو عمرشون یه پاپاسی هم از زیر دستشون برا کمک به کسی در نرفته😂

کسی که انقدر خوش قلبه که یه حییون رو نادیده نمیگیره معلومه که به جاش به ادماهم کمک میکنه

عزیزم ادویه برای حیوانات ضرر داره 

بهشون غذای ادویه دار نداره 

اگر خواستی غذا بدی بهترین گزینه غذای خشک مخصوص هست 

اما سعی کن غذا دادن دائمی و بدون عقیم سازی نباشه 

مرسی که مهربونی 💙

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.