2777
2789
عنوان

اینحا مدیریت چرا هیچ رسیدگی نمیکنه❓❓❓❓❓❓❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 23 پست
یه جوابی دیگه به من بدید

؟

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

؟

علت حذف نکردن تایپکاممممممووو  شما ادمینی از نینی یار یک بپرسید اینکارشون چه معنی داره امروزم حتی دوباره فرستادم پاک نکردن

یه نفر رسیدگی کنه دیگه  @niniyar_5   @niniyar_2    

یگانه خانوم خردادی مودی   تروخدا تویی که هنوز با کل مردم مشکل داری با من یکی دو نکن نه سواد درستی داری نه سطح فرهنگ درستی صرفا یه شوهر و خواهر شوهرو مادرشوهر داری که با اونام مشکل داری و هر روز میای نینی سایت زوزه و ناله میکشی     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علت حذف نکردن تایپکاممممممووو شما ادمینی از نینی یار یک بپرسید اینکارشون چه معنی داره امروزم حتی دو ...

یعنی نمیدونین فقط تاپیکهای خانوادگی حذف میشن؟ اگر تاپیکتون خانوادگی بوده حذف نکردن از خودشون پیگیری کنین

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
یعنی نمیدونین فقط تاپیکهای خانوادگی حذف میشن؟ اگر تاپیکتون خانوادگی بوده حذف نکردن از خودشون پیگیری ...

از اول قرار بود تایپیک که ممکنه برای کاربر بد شه و شناساییش بشه حذف شه چه خانوادگی چه اطلاعات خصوصی و غیره

ولی موضوع اینه که من هر تایمکی بزنم بگدلبخواهی نینی یار ۱ حذف میکنه

در ضمن نینی یار ۵ من بااررهاااااا تگش کردم اما جوابی نداد پیام دادم جواب نداد الانم تگ میکنم 

@niniyar_1    

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

از اول قرار بود تایپیک که ممکنه برای کاربر بد شه و شناساییش بشه حذف شه چه خانوادگی چه اطلاعات خصوصی ...

@niniyar_1    ++++++++++

یگانه خانوم خردادی مودی   تروخدا تویی که هنوز با کل مردم مشکل داری با من یکی دو نکن نه سواد درستی داری نه سطح فرهنگ درستی صرفا یه شوهر و خواهر شوهرو مادرشوهر داری که با اونام مشکل داری و هر روز میای نینی سایت زوزه و ناله میکشی     

از اول قرار بود تایپیک که ممکنه برای کاربر بد شه و شناساییش بشه حذف شه چه خانوادگی چه اطلاعات خصوصی ...

نی نی یار 1 با تگ جایی نمیان

ولی خیلی ها تاپیک میدن بهشون حذف کنه که زدن نی نی سایت چرا اینطوری شده من نمیتونم پیام بدم خب اینو چرا حذف میکنن وقتی گفتن خانوادگی باشه یا در صورتی براتون مشکل درست کنه این چه اسیبی میزنه بهتون؟

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
نی نی یار 1 با تگ جایی نمیانولی خیلی ها تاپیک میدن بهشون حذف کنه که زدن نی نی سایت چرا اینطوری شده م ...

یعنی چی چه اسیبی میزنه بهمون عزیزم

وای خدا اطلاعاتم لو میره شناسایی شم بد میشه برام بقیه تایپکام خونده میشه  بخاطر همین تایمکایی که اطلاعات دادمو میدم حذف کنه

یعنی چی چه اسیبی میزنه بهمون عزیزموای خدا اطلاعاتم لو میره شناسایی شم بد میشه برام بقیه تایپکام خوند ...

تاپیک شما رو نمیگم، میگم بعضی ها میرن اصرار میکنن تاپیک زدن نی نی سایتم مشکل داره رو میگن حذف کن خب این نه خانوادگی هست نه اطلاعاتی دادین نه چیزی 

تاپیک شما رو نمیگم، میگم بعضی ها میرن اصرار میکنن تاپیک زدن نی نی سایتم مشکل داره رو میگن حذف کن خب ...

اهااان اشتباه متوجه شدم درسته