2777
2789
چقد خوب من کم خوری عصبی داشتم سایزم شده ۴۰ ۴۲ ولی دور رحمم اینا چربی داره و کللللل بدنم سرد شده فککن ...

گررررمی بخور  گردو خرما کاچی چای دارچین  زنجبیل بعد حموم کمرتو با شال ببند بستنی نخور هر سردی و با مکملش بخور 

یه چیزی میگم اویزه گوشت کن زمین خدا بدجوری گرده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گررررمی بخور گردو خرما کاچی چای دارچین زنجبیل بعد حموم کمرتو با شال ببند بستنی نخور هر سردی و با م ...

میترسمم گرمی زیاد بخورم اثر بد بده یا جوشششش بزنم زیاد،بفد نمیدونم بلغم باشه یا نه که داروی ضد بلغم بگیرمم🤕وای سر این سرد شدنم این پریود اخیرم مررردمممم😑😵🤕

منم این ماه اگه نشدم میگم بهش ازمایش بده

ان شالله که میشی   اره من با اینکه یه دختر دارم برای اون دو ماه اقدام بودم کلا  اصلا فکر نمیکردیم مشکل اسپرم باشه ولی دکتر گفت بیشتر مرد ها دارن این مشکل و البته قرص های ت ا خ ی ری  هم بی تاثیر نیس

بله این ماه کلی دارو خورد خیلی امیدوار بودم ولی صبح تستم منفی شد پریود هم نشدم کلافم دبگه

چه قرصایی ؟

میگن اسپرم از ۷۵ روز قبل ساخته میشه یعنی فکر کنم اثر قرص هاشو ۷۵ روز دیگ ببینه!

میترسمم گرمی زیاد بخورم اثر بد بده یا جوشششش بزنم زیاد،بفد نمیدونم بلغم باشه یا نه که داروی ضد بلغم ...

اره پریودی خیلی اذیت میکنه برو دکتر طب سنتی 

چه قرصایی ؟میگن اسپرم از ۷۵ روز قبل ساخته میشه یعنی فکر کنم اثر قرص هاشو ۷۵ روز دیگ ببینه!

اها دکتر هم گفت باید دو سه ماه بخوری گیاهی قرص ها یه پودر  با عرق اعصاب و یه قرص تقویت