2777
2789

۲۸سالم☹️

باور کنید همین چند وقت پیش عروسی بودم عروس۴۰بود داماد۴۲

تازه ۳سال هم باهم دوست بودن 

خیلی جوون و پرانرژی هستم مامانم میگه هرچقدر خوب مونده باشی بازهم شناسنامه ات مهمه !!!

الان سرکارم از همکارهای ۱۹سالم شاداب تر و پرانرژی ترم همه میگن اصلااا سنت باور نمی کنیم 

از دست دادنت به قیمت پیدا کردن خودم تموم شد❤️راستش بخوای می ارزید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهترین سنو داری برای ازدواج

شک نکن 

هم جوونی هم از خامی دراومدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
بهترین سنو داری برای ازدواجشک نکن هم جوونی هم از خامی دراومدی

مامانم میگه برسی ۳۰خیلی سخت میشه

سلام

نه جانم ٢٨ سال سني نيست

اتفاقاً با توجه به اقتصاد زيبا و شرايط خوب جامعه براي ازدواج 

همون عروس داماد ٤٠ و ٤٢ ساله

كاملاً طبيعي بوده

منم چند ساله همين سن ها رو دارم ميبينم

به هرحال به مادر بگيد ازدواج بخشيش هم قسمته

دست خود ادم نيست

سنت خوبه ولی اگه خواستگارخوب وموقعیت مناسبی برات هست سعی کن تا۳۰ ازدواج کنی ایشالا بچه دارکه شدی حوصله بچتو داشته باشی  چون واقعا بچه داری حوصله میخاد ادم هرچقدر سنش میره بالاتر اعصابش نمیکشه 

مامانم میگه برسی ۳۰خیلی سخت میشه

الان سن ازدواج رفته بالا فکر بیخود نکن هر کی یه سرنوشتی داره انشالله یه بخت خوب نصیبت بشه و خوشبخت شی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️

چون گفتی صادقانه جواب بدین، میگم.

بله زیاده. دوستان دیگه دارن امیدواری کاذب میدن. سن 28 برای دختر زیاده. به 30 که برسین سخت تر هم میشه.

اکثر پسرای الان برای ازدواج دنبال دخترای خیلی کم سن و سال تر هستن. با چند تاشون که صحبت میکردم میگفتن دختر به این سن قطعا چنتا دوس پسر داشته و ما اینجور دختریو نمیخواییم.

چون گفتی صادقانه جواب بدین، میگم.بله زیاده. دوستان دیگه دارن امیدواری کاذب میدن. سن 28 برای دختر زیا ...

خوب چیکار کنم ؟؟من دوست پسر نداشتم 

و این که تازه از نظر روحی آماده ازدواج شدم 

چون گفتی صادقانه جواب بدین، میگم.بله زیاده. دوستان دیگه دارن امیدواری کاذب میدن. سن 28 برای دختر زیا ...

خیلیا هنوز جذبم میشن و طرفدار دارم ولی خودم هنوز آمادگی کاملش ندارم