2777
2789
عنوان

نتیجه کنکور خاهرشوهرم رو نمیگن

719 بازدید | 50 پست

دومین باره کنکور داده من‌نپرسیدم اما دیروز تو جمع هیچی نگفتن احمقا انگار میخایم بخوریم 

من ک‌نپرسیدم شوهرم میگه هنوز به من‌نگفتن من‌نمیپرسم حتما نیاورده 

ایشالا نیاره حالا ک اینجوره 

گناه داره چرا اینطوری میگی😂😐💔

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم🌿💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلش نمیخاد بگه

خب با این عقیده شما و دعای خیرتون حق دارن

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

چه قدر بد دلی شما 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

چقدر کینه داری ازش که اینطوی میگی؟؟؟

دوست نداشته بگه مشکلی داری؟

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇پشت کنکوری هسدم🍌 بودم؟...🧐 شاید هردو🌚 امسال میرم دانشگاه ولی در کنارش کنکور میدم برای نتیجه ی بهتر☔️🌈 ولی همچنان بدون هیچ امکانات و کتاب و مشاور و آزمونی🍌 راستی خیاط هم هستم👻و عااااااشق نقاشی🎨  ẓѧһяѧ

خب شما چیکار دارین 

میشه دعا کنید به عشقم برسم و کنکورم قبول بشم؟🥺خیلیم دلم نی نی میخاد🥺اگه دعا کردید حتما بهم بگید منم دعاتون کنم❤️ یک عدد درونگرام و عاشق خدام و خدا بهترین دوستمه!اگه دوست داری پیش خدا مقام بالایی داشته باشی غرور نداشته باش و کسیو قضاوت نکن قاضی فقط خودشه ما هیچ وقت نمی‌تونیم همو قضاوت کنیم و اینکه مواظب حرفامون باشیم که دل کسیو نشکنیم رعایت کردن اینا هم تو زندگی واقعی و هم اینجا خیلی مهمه...دعا میکنم همه به اهداف و عشقشون برسن و خدا مریضارو شفا بده و به تنگ دست ها رزق و روزی بده و مشکل همه رو حل کنه آمین❤️

2810